Ξεκάθαρη και πολλά υποσχόμενη, η ομάδα του υποψήφιου Δήμαρχου Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Οι διεργασίες καλά κρατούν. Νέα πρόσωπα, δυνατές παρουσίες, έμπειροι και δημιουργικοί άνθρωποι. Άτομα που έχουν συμβάλλει εμπράκτως από διάφορες θέσεις στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Εκπρόσωποι του επιχειρηματικού – τουριστικού τομέα, της εκπαίδευσης, του αγροτικού κόσμου, αλλά και άνθρωποι με αξιόλογη αυτοδιοικητική εμπειρία.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαστοράκης απευθύνει κάλεσμα στους συνδημότες του:

«Παρακολουθώντας τις εξελίξεις διαφαίνεται η διάθεση συναδέλφων – συνυποψήφιών μας να χρησιμοποιούν επικοινωνιακά τρικ, προβάλλοντας τμηματικά τις θέσεις και συνθέσεις των ομάδων τους ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Σεβόμενοι τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των συνδημοτών μας στα τοπικά ζητήματα και έχοντας ολοκληρώσει εμπράκτως την καταγραφή και ιεράρχηση ζητημάτων που μας απασχολούν, δηλώνουμε έτοιμοι να παρουσιάσουμε τις θέσεις και τη σύνθεση της ομάδας μας, χαράσσοντας όλοι μαζί τη Νέα Πορεία για τον τόπο μας.

Σας προσκαλούμε τo ΣΑΒΒΑΤΟ 29 Μαρτίου, στο ΦΙΛΩΝΙΔΕΙΟ κλειστό γυμναστήριο Λιμένος Χερσονήσου, στις 19.00 για την παρουσίαση των θέσεων και της ομάδας μας.»

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook