Υλικά 
 
Για τη γέμιση
• 3 κιλά γλυκοκολοκύθα, τριμμένη
• 300 γρ. καρύδια, αμύγδαλα και φουντούκια (κοπανισμένα)
• 150 γρ. παξιμάδι, τριμμένο
• 1 κ. γλυκού κανέλα
• 1 κ. γλυκού (κοφτό) γαρύφαλλο
• ½ κ. γλυκού αλάτι
• 80 γρ. σουσάμι καβουρδισμένο
• 120 γρ. ζάχαρη
• 2 κ. σούπας ανθόνερο
• 180 ml. παρθένο ελαιόλαδο
 
Για το φύλλο
• 1 κιλό αλεύρι
• 90 ml. παρθένο ελαιόλαδο
• 400 γρ. νερό
• 1 πρέζα αλάτι
Για το σιρόπι
• 600 γρ. ζάχαρη
• 600 γρ. νερό
• 1 φλούδα λεμονιού
 
Εκτέλεση
Βάζουμε τη γλυκοκολοκύθα με το αλάτι. Τα χειροτρίβουμε και στη συνέχεια τα αφήνουμε να στραγγίσουν για 2 ώρες. Κατόπιν το στίβουμε και το βάζουμε σε λεκάνη. 
 
Εν τω μεταξύ φτιάχνουμε το ζυμάρι μέχρι να αποκτήσουμε μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη. Το χωρίζουμε σε 3 επιμέρους ίσα κομμάτια και το αφήνουμε να ξεκουραστεί. 
 
Σε άλλη λεκάνη, βάζουμε τα καρύδια, τα αμύγδαλα, τα φουντούκια, το σουσάμι, τη ζάχαρη, τη φρυγανιά και τα κανελογαρύφαλλα. Ανοίγουμε το πρώτο ζυμαράκι σε φύλλο και το απλώνουμε σε λαδωμένο στρογγυλό ταψί. Στρώνουμε ομοιόμορφα ένα μέρος από το μίγμα του κολοκυθιού, ένα μέρος από το μίγμα του καρυδιού και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. 
 
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και τελειώνουμε σκεπάζοντας με το τρίτο φύλλο. Αλείφουμε την επιφάνεια με ελαιόλαδο και κόβουμε σε μπακλαβαδωτά κομμάτια, μέχρι το μαχαίρι να φτάσει στον πάτο του ταψιού. Ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε στους 170ο C για 1 ώρα και 20 λεπτά. 
 
Παράλληλα ετοιμάζουμε το σιρόπι και μόλις βγεί η πίτα από το φούρνο, τη ραντίζουμε με το ανθόνερο και την περιχύνουμε με το σιρόπι.