Η κρίση της επιτροπής ταυτίστηκε με την ψήφο του κοινού, και ο τραγουδιστής αποχώρησε από το 8ο live του λαμπερού show.

Ένα ακόμα Dancing ολοκληρώθηκε και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γιώργου Γερολυμάτου να αποχωρήσει, ο οποιός μάλλον το περίμενε καθώς αρκετές φορές είχε εκφράσει και ο ίδιος… απορία για την παραμονή του θεωρώντας εαυτό \”αουτσάιντερ\”.

Ωστόσο συγκέντρωσε και την χαμηλότερη βαθμολογία από την επιτροπή καθώς οι εμφανίσεις του στο εξωτερικό, δεν του επέτρεψαν να κάνει πολλές πρόβες. Εξαιτίας του ταξιδιού του στο εξωτερικό δεν είχε εμφανιστεί στο Dancing την προηγούμενη Κυριακή, απουσία  μάλιστα που του κόστισε δύο βαθμούς μείον στην σημερινή βαθμολογία!

Ο Γιώργος Γερολυμάτος δεν έκλεισε μόνο την βραδιά, την άνοιξε κιόλας… με το ¨Μένουμε πάντα παιδιά\”

Τα ζευγάρια χόρεψαν απόψε \”Free Style\”  με τραγούδια από τον παλιό αλλά και το σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο…

Το πιο σύχρονο τραγούδι -\”Το φιλί της ζωής\”-  χόρεψαν η Ναταλία Δραγούμη με τον Uri…

Και το παλαιότερο – \”΄Άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα\” – ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Κλώντια- Άννα για το οποίο μάλιστα είχαν τις ενστάσεις τους…
 

Η Ελεονώρα Μελέτη κέρδισε για μια ακόμα φορά το θαυμασμό χορεύοντας το \”Crazy Girl\” , στις πρόβες του οποίου την βοήθησε ο Κώστας Βουτσάς!

 
Μπορεί να μην απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από την κριτική επιτροπή, αλλά εντυπωσίασε το κοινό για ακόμα μια εβδομάδα.

Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία χόρεψε το «Ρίκοκο» από την ελληνική ταινία «Η Μουσίτσα»,χωρίς να πείσει την επιτροπή. Αν και η ίδια δεν το αισθάνθηκε, φάνηκε σφιγμένη και αγχωμένη, σύμφωνα με τους κριτές, εξαιτίας πιθανόν και της πρεμιέρας που είχε την Πέμπτη με το Χρήστο Χολίδη. Παρόλα αυτά συγκέντρωσε 33 βαθμούς.

«Μπήκε» σε άλλη δεκαετία και κατάφερε να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο τραγουδιστής, χόρεψε το «Πόσα καλοκαίρια» και με την δασκάλα του αναπαρέστησαν τη σκηνή στη θάλασσα με το Λάκη Κομνηνό και την Έλενα Ναθαναήλ, λίγο πριν συναντηθούν και αγκαλιαστούν.

Ο Κώστας Μαρτάκης αν και ήταν αγχωμένος αρχικά για τη χορογραφία, τα κατάφερε μια χαρά να την ολοκληρώσει, ενώ απέσπασε πολύ καλά λόγια από την κριτική επιτροπή. Από το κοινό του σόου τον παρακολούθησε και η μητέρα του για άλλη μία Κυριακή, ενώ κατάφερε να αποσπάσει 36 βαθμούς από την κριτική επιτροπή.

Αν και η αποψινή βραδιά δεν είχε κανένα 10άρι, κοντά στο άριστα βρέθηκε και ο Αργύρης Αγγέλου με την ντάμα του, που χόρεψαν το συγκολιστικό \”Αυτή η νύχτα μένει\”…

Guest star της αποψινής βραδιάς, η Τάμτα που χόρεψε ένα φλογερό αργεντίνικο τάνγκο και έδωσε υπόσχεση ότι αν βρεθεί να συμμετέχει στο Dancing της επόμενης χρονιάς, θα χορέψει έναν γεωργιανό χορό…

Η τελική βαθμολογία αυτή διαμορφώθηκε ως εξής:

\"\"

\"\"

Η στιγμή της αποχώρησης:

zappit, gossiptv

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook