Με αφορμή τον εορτασμό των 109ων γενεθλίων του Διεθνούς Ρόταρυ και στο πλαίσιο των δράσεων του για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας στον πλανήτη, ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο- Candia, θα αναρτήσει ένα τεράστιο πανό με το σχετικό σήμα του Διεθνούς Ρόταρυ για την δράση αυτή (END POLIO NOW).

Η ανάρτηση του πανό θα πραγματοποιηθεί έξω από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου (Μικρός Κούλε) στις 23 Μαρτίου στις 3μμ.

Μόλις βραδιάσει (στις 7.00) θα γίνει φωταγώγηση του πανό και φωτογράφησή του με φόντο το έμβλημα της πόλης, τον Κούλε

Ο σκοπός είναι να δηλώσουμε ότι γίνεται πλέον ένα τελικό βήμα για την εξάλειψη την νόσου της πολιομυελίτιδας από τον πλανήτη και να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι φορείς που έχουν λάβει βοήθεια από τον όμιλό, εθελοντές, αθλητές κλπ.

Ιατρική ημερίδα

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηράκλειο- Candia στο πλαίσιο των δράσεών του για την Υγεία, διοργανώνει ιατρική ενημερωτική εκδήλωση, με θέματα:

-«Νεότερες εξελίξεις σχετικά με την παθογένεια και την θεραπεία της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας»

-«Στεφανιαία Νόσος –Έμφραγμα».

Οι ομιλητές της εκδήλωσης, που θα τοποθετηθούν επί των θεμάτων και θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους είναι:

Ανδρέας Πλαϊτάκης, Καθηγητής Νευρολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και Μανόλης Σκαλίδης, Επίκουρος Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης

Συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Βακεθιανάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Καστελλάκη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9) , την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 8μμ.

Είσοδος ελεύθερη

Θεατρική παιδική παράσταση \”Η παπλωματού\”

Ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι που μιλά για τη χαρά της προσφοράς ανεβαίνει τη Δευτερα 24 Μαρτιου και ώρα 6.00 στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου.

Ο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ CANDIA θα βραβεύσει τα καλύτερα ζωγραφικά έργα των παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ με θέμα: «ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ – ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook