Δημόσια κτήματα τα οποία παρεμβάλλονται μεταξύ παλαιού αιγιαλού και παραλίας, ενδιαφέρονται να αγοράσουν όμορες ξενοδοχειακές μονάδες των Χανίων.
Για τον σκοπό αυτό, η Ένωση Ξενοδόχων Ν.Χανίων ζητά ενημέρωση απο τον Υπουργό Οικονομικών κ.Στουρνάρα, για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί.
Αναλυτικά στην επιστολή της Ένωσης αναφέρονται τα εξής:
\”Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Σχετικά με την πώληση δημοσίων κτημάτων όμορων σε ξενοδοχειακές μονάδες που παρεμβάλλονται μεταξύ παλαιού αιγιαλού και παραλίας ( παλαιός αιγιαλός ), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην περιοχή του Ν. Χανίων υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για την εξαγορά αυτών των κτημάτων σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 4377/29 .
Πολλά μέλη της Ένωσης μας, ξενοδοχεία διαφόρων τύπων και κατηγοριών, ενδιαφέρονται άμεσα να προχωρήσουν στην εξαγορά αυτών των δημοσίων κτημάτων, ούτως ώστε να αναβαθμίσουν την επιχείρηση τους και παράλληλα να αξιοποιήσουν τα συγκεκριμένα ακίνητα, τα οποία ουδεμίας αξιοποίησης μπορούν να τύχουν σήμερα.
Έχουμε πολλοί από εμάς υποβάλλει σχετικές αιτήσεις στην ΚΕΔ Χανίων, οι οποίες έχουν διαβιβαστεί στο Υπουργείο Οικονομικών , χωρίς όμως να έχουμε ακόμα σχετικές απαντήσεις .
Παρακαλώ ενημερώστε μας, το συντομότερο, δεδομένου ότι ήδη προχωρούν οι διαδικασίες πώλησης αυτών των τεμαχίων, ώστε να ενημερώσουμε τα μέλη μας και να προχωρήσουμε σε μια οριστική λύση αυτού του χρόνιου θέματος.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook