Η Αμαλία ενημερώνει τον Πέτρο ότι ο Λουκάς έμαθε πού είναι θαμμένος ο Αραβαντινός και ετοιμάζεται να το καταγγείλει στον Εισαγγελέα. Ο Λουκάς ζητάει από τον Παναγιώτη να αναλάβει μια διακριτική φύλαξη του τάφου του Αραβαντινού, γιατί φοβάται μήπως ο Ρούσσος εξαφανίσει τα στοιχεία. Η παρέα, σε μια προσπάθεια να δημοσιοποιήσει την αλήθεια, αποφασίζει να δημιουργήσει έναν ιστότοπο, με στόχο να πάρει τον κόσμο με το μέρος της. Ο Στέφανος προειδοποιεί τη Νταίζη και τον Χρήστο να προσέχουν διπλά, καθώς κάποιος απείλησε την Αντιγόνη με όπλο, προκειμένου να πουλήσει την Εδέμ. Ο Ηλίας ζητάει επίμονα να φύγει από την κλινική, μιας και ο άγνωστος άντρας που υποτίθεται ότι τον επισκέπτεται τού είπε ότι η Αντιγόνη πούλησε την Εδέμ. Η Δάφνη και ο Νικόλας αρχίζουν πια να πιστεύουν ότι αυτές οι επισκέψεις είναι αληθινές και ότι δεν τις φαντάζεται απλά ο Ηλίας. Ενώ ο Λουκάς ειδοποιείται ότι τα συμβόλαια για την αγορά της Εδέμ είναι έτοιμα για υπογραφή, ο Παναγιώτης τον ενημερώνει ότι η υπηρεσία τον έθεσε σε διαθεσιμότητα επειδή έβαλε φρουρούς στον τάφο του Αραβαντινού.

Ο Παναγιώτης εξηγεί στον Λουκά ότι ο τάφος είναι πια αφύλακτος και ότι ο ίδιος απομακρύνθηκε από την υπόθεση. Η Δάφνη ζητάει από τον Νικόλα μόλις ολοκληρωθεί η υπογραφή των συμβολαίων, να επιστρέψουν με τον Ηλία στην Εδέμ. Ο Λουκάς ενημερώνει τον Ρούσσο ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι τη φύλαξη του τάφου και αν χρειαστεί, θα περιπολούν όλη τη νύχτα. Η Νταίζη είναι πεπεισμένη ότι η φωτογραφία των έξι κρύβει κάποιο μεγάλο μυστικό. Ρωτάει την Αντιγόνη αν γνωρίζει κάτι, αλλά εκείνη αρνείται να δώσει απαντήσεις. Ο Λουκάς ξεσηκώνει τον Νικόλα και περνούν τη νύχτα, περιπολώντας στο νεκροταφείο. Η Νόρα δίνει μια συνέντευξη όπου δημοσιοποιεί την ίδρυση του blog, από το οποίο ο κόσμος μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης με τον Ρούσσο. Τα συμβόλαια για την αγοραπωλησία της Εδέμ υπογράφονται. Η Εύα είναι πια η νέα ιδιοκτήτρια. Η Νταίζη πλευρίζει την Αντιγόνη για να της πάρει ένα μέρος των χρημάτων. Η Αντιγόνη, όμως, της εξηγεί ότι από αυτά τα χρήματα δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ. Η Δάφνη ανακοινώνει στον Ηλία ότι επιστρέφουν στην Εδέμ. Η Νόρα ενημερώνεται ότι ο εισαγγελέας έδωσε εντολή εκταφής, για το πτώμα του Αραβαντινού.

Η Αμαλία είναι πεπεισμένη ότι η οικογένειά της βαδίζει προς την καταστροφή.  Αποφασίζει να προσεγγίσει τη Νόρα και τον Λουκά, μήπως βρουν μια λύση συμβιβασμού, έστω και την ύστατη ώρα. Η Δάφνη ανυπομονεί να γυρίσει στην Εδέμ για να προσέχει και τον Ηλία και ζητάει από τον Νικόλα να μετακομίσουν το συντομότερο δυνατόν. Η Νόρα ενημερώνει τον Λουκά ότι η Αμαλία γυρεύει συμβιβαστική λύση. Ο Λουκάς τής προτείνει να παραδεχτεί δημόσια ο Ρούσσος όλη την αλήθεια για το φόνο και τις υιοθεσίες και να πάρει πίσω όλες τις συκοφαντίες προς τον ίδιο. Ο Πέτρος απειλεί την Αντιγόνη ότι αν πάει στη φυλακή, θα τους πάρει όλους μαζί του. Η Αντιγόνη του λέει ότι αν δεν είχαν καεί τα έγγραφα που υπέγραψε η παρέα της φωτογραφίας, θα τον είχε στο χέρι. Ο Λουκάς ενημερώνει τον Πέτρο ότι, μετά την εκταφή, θα αποσύρει τις μηνύσεις, διότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ο Πέτρος τού απαντάει ότι δεν χρειάζεται τον οίκτο του και τον προκαλεί να μην αποσύρει  τις μηνύσεις. Του λέει όμως ότι, έτσι, θα βλάψει και άλλους και θα πρέπει να ζήσει με τις ενοχές. Η Δάφνη απογοητεύεται, διότι βλέπει παρά την επιστροφή στην Εδέμ, η κατάσταση του Ηλία δεν βελτιώθηκε.

Η Εριέττα ανησυχεί πολύ για τον Στέφανο. Ζητάει από τον Λουκά να σταματήσουν όλες τις ενέργειες εναντίον του Ρούσσου, διότι δεν θέλει να του δώσει αφορμή να κινηθεί εναντίον του Στέφανου και να τον στείλει στη φυλακή. Ο Στέφανος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Της εξηγεί ότι, πίσω από τον Ρούσσο, βρίσκεται ένα ολόκληρο παράνομο κύκλωμα που δεν θα του επιτρέψει να μιλήσει. Πρόκειται για ανθρώπους που, πάνω από όλα, προασπίζονται τα συμφέροντά τους και δεν αφήνουν ποτέ ατιμώρητο όποιον τους βάλει σε κίνδυνο. Η Νόρα ενημερώνεται ότι η εκταφή του πτώματος του Αραβαντινού αναβάλλεται, για υπηρεσιακούς λόγους. 'Ολοι υποπτεύονται ότι, πίσω από αυτήν την αναβολή, κρύβεται ο Ρούσσος. Ο Πέτρος, σε μια τελευταία προσπάθεια να προλάβει τις εξελίξεις, επισκέπτεται τον Λευτέρη και την Εύα και τους εξηγεί πως αν ο Λουκάς δεν κάνει πίσω, θα μιλήσει ανοιχτά για όλα, με αποτέλεσμα να βρεθεί και ο Λευτέρης στη φυλακή. Ο Παναγιώτης ζητάει από τον Λουκά να συναντηθούν. Τον πληροφορεί ότι πήρε μετάθεση σε άλλη υπηρεσία. Ο Λουκάς αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια για την υπόθεση των διαμαντιών.

Ο Λουκάς αφηγείται στον Παναγιώτη όλες τις πτυχές της ιστορίας. Ο Παναγιώτης τού αποκαλύπτει ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στην αλήθεια. Τον συμβουλεύει να παραμείνουν όλοι σιωπηλοί και του υπόσχεται ότι ο ίδιος θα τον βοηθήσει όσο μπορεί, ώστε να μην την πληρώσουν, στο τέλος, οι αθώοι. Ο Πέτρος απειλεί ανοιχτά τη Νταίζη πως αν δεν τον βοηθήσει με την υπόθεση του Λουκά, θα την εμπλέξει στην υπόθεση των διαμαντιών. Της αποκαλύπτει ότι έχει στα χέρια του ένα dvd που δείχνει τη Νταίζη να τους εκβιάζει. Η Αντιγόνη εξομολογείται στον Στέφανο και τη Νταίζη ότι η περίφημη φωτογραφία απεικονίζει τους έξι να υπογράφουν ένα πρωτόκολλο τιμής, όπου είχαν καταγεγραμμένες όλες τις παράνομες δουλειές τους. Τους λέει, όμως, ότι ύστερα από τη δολοφονία του Αραβαντινού, πήραν την απόφαση να κάψουν όλα τα αντίγραφα αυτού του πρωτοκόλλου. Η Μελίτα επισκέπτεται την Εριέττα και της ζητάει να μην καταστρέψει τον Στέφανο. Η Εριέττα το εκλαμβάνει ως προσβολή και οι δύο γυναίκες μαλώνουν, για μια ακόμη φορά. Η μέρα της εκταφής πλησιάζει και ο Λουκάς λαμβάνει ένα παράξενο προειδοποιητικό σημείωμα.