Μετά από πολλές και συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΠΤΑΗ , ολοκληρώθηκε η ωρίμανση της Δημοπράτησης της Β Φάσης του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου όπως ενημερώθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης.

Μετά από αυτή την σημαντική εξέλιξη ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση της ολοκλήρωσης και του υπόλοιπου τμήματος του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ

 την εσωτερική διαμόρφωση της βασικής Θεατρικής και Συνεδριακής αίθουσας 802 θέσεων.
 τη διαμόρφωση του φουαγιέ και της βοηθητικής θεατρικής και συνεδριακής αίθουσας 250 ατόμων
 την κατασκευή της θεατρικής σκηνής,
 την προμήθεια και εγκατάσταση των οπτικοακουστικών μέσων ,
 του θεατρικού φωτισμού και καθισμάτων


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Δίνουμε Στέγη και περιεχόμενο στο Πολιτισμό δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κουράκης τονίζοντας ότι ένα όραμα τριάντα και πλέον ετών που γίνεται πραγματικότητα για την πόλη του Ηρακλείου.

Ο κ. Κουράκης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΤΑΗ, τους διακεκριμένους μελετητές καθηγητές του Πολυτεχνείου, τις Τεχνικές Υπηρεσίες και όλους όσους εργάστηκαν για να φέρουν σε πέρας αυτό τη σημαντικό και παράλληλα αναγκαίο έργο όχι, μόνο για το Ηράκλειο αλλά και για όλη την Κρήτη

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΜΕΛΕΤΩΝ

Το Δ.Σ. της ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, ενέκρινε σήμερα το σχετικό φάκελο των υποστηρικτικών μελετών, των αδειοδοτήσεων και των τευχών Δημοπράτησης. Καθόρισε δε την ημερομηνία Δημοπράτησης με τη δημοσίευση της Προκήρυξης στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων αλλά και στον Τοπικό και Αθηναϊκό Τύπο.
Η ημερομηνία Δημοπράτησης θα είναι η 3 Ιουνίου 2014.