Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της 17.03.2014 στην Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος Μιχαήλ Σαββάκης, Α΄Αντιπρόεδρος Πετρούλα (Πέννυ) Καλύβα, Β΄Αντιπρόεδρος Αμαλία Ρουχωτά, Γενική Γραμματέας Ελένη Γκογκώνη-Αμπαζή, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Γουλιέλμος Λύτρας, Ταμίας Νικόλαος Χατζηγεωργίου, Αναπληρωτής Ταμίας Δημήτριος Σπυράκης, Σύμβουλος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Γεώργιος-Κωνσταντίνος Σπύρου, Έφορος Δημήτριος Σειρηνάκης, Μέλη Ευάγγελος Σπύρου και Αικατερίνη Χιώτη. Εξελεγκτική Επιτροπή Ελένη Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Ρούλιας και Στυλιανός Παπαχρήστου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΤ

Το νέο Δ.Σ. της ΕΔΙΠΤ

\"Το

\"Κωνσταντίνος Κωνσταντίνος Σπύρου Βιογραφικό Γεωργίου – Κωνσταντίνου Ε. Σπύρου

Ο Γεώργιος-Κωνσταντίνος Ε. Σπύρου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Τελείωσε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο στο Αρσάκειο Εκάλης, στο 5ο δημόσιο Αμαρουσίου και στην Ελληνική Παιδεία. Την Αγγλική γλώσσα την έμαθε στο Stafford House College, στο Canterbury, Kent UK. Σπούδασε χρηματοοικονομικά και εμπόριο στο Metropolitan University του Λονδίνου, Ασφαλιστικά στο Chartered Insurance Institute CII, κατέχει το Bloomberg Certificate of Equity & Fixed Income και έχει παρακολουθήσει το FIPP magazine management certificate. Εργάστηκε 2 χρόνια ως Lloyd’s Broker στο City του Λονδίνου.

Είναι συμμέτοχος στην εκδοτική εταιρία ΕΠΙΣΚΟΠΗ και στην ΔΙΣΤΡΑΤΟ ΕΠΕ. Είναι ιδρυτής και συμμέτοχος στην εταιρία COLOMBO OE (τηλεοπτικές παραγωγές) με έδρα σε Χανιά και Αθήνα. Είναι ασφαλισμένος στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ.

Εξελέγη δύο φορές στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΤ και κατέχει τη θέση του Συμβούλου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Διατέλεσε αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Διστρατιωτών Άρτας και είναι μέλος του συλλόγου αποφοίτων Ελληνικής Παιδείας.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών συνεδρίων, σεμιναρίων σε Ελλάδα, Λονδίνο, Μόντε Κάρλο, Baden-Baden. Περάτωσε επιτυχώς εξειδικευμένα σεμινάρια για δημοσιογραφικά και εκδοτικά ζητήματα σε Αθήνα, Βρυξέλλες, Λονδίνο κ.α. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φωτογραφίας & βιντεοσκόπησης μεταξύ των οποίων και αυτό του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας.

Από τις 23 Δεκεμβρίου 2010 είναι βασικός συντελεστής στην εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης» στο Κανάλι 9 και στο EXTRA3 , με τη δημοσιογραφική ομάδα των εκδόσεων Σπύρου.

nextdeal.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook