Στις 12 Ιανουαρίου ο Κισσαμικός κέρδιζε με 2-0 τον Α.Ο. Μυκόνου στο Μάλεμε και όλα φάνταζαν ιδανικά για τη συνέχεια.
Από τότε όμως έχουν περάσει 2 μήνες και… κάτι και οι μόνες νίκες που έχει ο εκπρόσωπος των Χανίων στη Γ\’ Εθνική είναι οι δύο άνευ αγώνος με Εθνικό Αστέρα και Ολυμπιακό Λαυρίου. 
Εντός των τεσσάρων γραμμών από το ματς με τη Μυκόνο και μετά μετράει 4 ισοπαλίες (με ΠΟΑ, Δόξα Βύρωνα, Πεύκη εκτός και Γιούχτα εντός έδρας) και 2 ήττες (με Ν. Ιωνία στο Καστέλι και Τράχωνες στον Άλιμο).
Κόντρα στον πρωτοπόρο Πανελευσινιακό ο Κισσαμικός θέλει να κάνει μια νέα αρχή αν και το έργο του είναι εκ προοιμίου δύσκολο κόντρα στους \”σταχυοφόρους\”, που θέλουν να παραμείνουν στην πρωτιά.
Η στήριξη του φίλαθλου κόσμου θα είναι σημαντική την Κυριακή (23/03) και γι\’ αυτό τον λόγο μέσω facebook έχει γίνει το σχετικό κάλεσμα:
«Την Κυριακή 23 Μαρτίου και ώρα 16.00, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, η ομάδα μας δίνει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο του 5ου ομίλου της Γ\’ Εθνικής, Πανελευσινιακό.

Είναι καιρός να αφήσουμε πίσω μας τα αρνητικά αποτελέσματα και να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα με σκοπό να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

Σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι ο Κισσαμικός σας θέλει δίπλα του. 

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δ.Σ. Κισσάμου. Να είστε εκεί!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook