Κάλεσμα προς τους γονείς να συμμετάσχουν στην παγκρήτια κινητοποίηση ενάντια στα χημικά, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αρκάδι, απευθπυνει η ένωση γονεών και κηδεμόνων του δήμου Χανιών.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αγαπητοί γονείς

Ενημερωθήκατε μέσω των συλλόγων γονέων του σχολείου σας,όπως και απο τον έντυπο κ ηλεκτρονικό τύπο για την Παγκρήτια κινητοποίηση κατά της εξουδετέρωσης των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο,που θα γίνει την Κυριακη 23 Μαρτίου στο Αρκάδι στις 12΄30.

Σας καλέσαμε και σας καλούμε ξανά να συμμετέχετε πιστεύοντας ότι όσο περισσότεροι είμαστε,τόσο πιο πολύ θα τους δυσκολέψουμε στην πραγματοποίηση αυτού του ελεεινού πειράματος στην καρδια της θάλασσας μας.

Οσο αφορά τη μεταφορά ,σας ενημερώνουμε οτι όποιος σύλλογος επιθυμεί ,μπορεί να μισθώσει λεωφορείο στην τιμή των 150 EURO.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/3 στις 21.00 με την Μαλανδράκη Σοφία τηλ 6944693365\"\"6944693365 για πληροφορίες για τη μίσθωση.

Σε περίπτωση που δεν μαζεύεστε ομάδα, μπορείτε να επιβιβαστείτε σε λεωφορεία που θα βρίσκονται στο ΚΤΕΛ, όπως αναφέρει το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ και θα αναχωρήσουν στις 10.00 το πρωί με το αντίτιμο των 3 EURO. (Δείτε ανακοίνωση του Συντονιστικού στον Τύπο)

Για το Δ.Σ της Ενωσης Γονέων κ Κηδεμόνων Δ.Χανίων

You\’ll need Skype CreditFree via Skype

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook