Την διαφωνία του με την πρωθούμενη ρύθμιση για το γάλα εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
Όπως είπε ο βουλευτής προ ημερών με δική του πρωτοβουλία είχε συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη στην οποία και του έθεσε τους προβληματισμούς του για το γάλα και για το ψωμί.« Του είπα τις απόψεις μου και θα ξανασυναντηθούμε», τόνισε ο κ. Βλάχος.
Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το αν θα ψηφίσει στη Βουλή τη ρύθμιση για το γάλα δύο ημερών απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα ναι ή όχι ωστόσο επέμεινε ότι η ρύθμιση αυτή είναι λάθος καθώς όπως είπε η διαδικασία που γίνεται είναι ίδια με αυτή των πέντε ημερών.
Μάλιστα πρόσθεσε, ότι πάμε να επαναλάβουμε το λάθος που κάναμε τη δεκαετία του ΄80 που ξεριζώσαμε τα αμπέλια.
Διαφωνώ με την τροπολογία, περιμένω την επίσημη ενημέρωση, έχω εναλλακτική πρόταση και περιμένω, ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το αν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας ο κ. Βλάχος τόνισε ότι είναι λάθος αν γίνει αυτό. «Αν δεν ψηφίσω τη ρύθμιση για το γάλα τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας; Τι είναι αυτά τα πράγματα υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα» είπε.
Εξάλλου όπως εξήγησε το γάλα δεν είναι μνημονιακή υποχρέωση, στην πορεία έγινε, είπε χαρακτηριστικά.
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook