Με το σύνθημα «Όλοι Μαζί», η οργάνωση των Ελλήνων της διασποράς ξεκινά την προσπάθειά της για την οικονομική ενίσχυση των Ελληνικών οικογενειών που πλήττονται απο την κρίση.
«Μπροστάρης» στο εγχείρημα η διάσημη συγγραφέας, δημοσιογράφος και ιδρύτρια της Ηuffington post, Arianna Huffington, η οποία προμοτάρει την καμπάνια μέσω twitter, προτρέποντας, όσους επιθυμούν, να ενισχύσουν το θεσμό.

Αφορμή η 25η Μαρτίου, Εθνική Εορτή της Ελλάδας.

\"\"

Ιδρυτικά μέλη του Hellenic Initiative (www.thehellenicinitiative.org) είναι πανίσχυροι επιχειρηματίες όπως οι Αντριου Λιβέρης (Διευθύνων Σύμβουλος της Dow Chemical), Μουχτάρ Κεντ (Διευθύνων Σύμβουλος της Coca Cola Company), Γιώργος Δαυίδ (Διευθύνων Σύμβουλος της Coca Cola- Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως), Τζορτζ Στάμας (Συνέταιρος στο κορυφαίο δικηγορικό γραφείο Kirkland & Ellis LLP) και Γιώργος Λογοθέτης ( Διευθήνων Σύμβουλος του ομίλου Libra).
Το Hellenic Initiative, ξεκίνησε ενισχύοντας οικονομικά, διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις (σ.σ Παιδικά Χωριά S.O.S κ.α) και αδύναμες κοινωνικές ομάδες, ενώ ο βασικός του στόχος είναι να βοηθήσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της η Ελληνική οικονομία και να μειωθεί ο δείκτης ανεργίας.
Κάπως έτσι, ξεκίνησε η viral καμπάνια με τίτλο One Greece (#OneGreece στο Twitter), στην οποία συμμετέχουν άτομα που συμβολίζουν το Ελληνικό Ονειρο, σε περιόδους οικονομικής κρίσης.
Γιάννα Νταρίλη, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Κώστας Σόμμερ, Χριστόφορος Πέσκιας, Αργυρώ Μπαρμπαρήγου είναι λίγοι από τους διάσημους Έλληνες που συμμετέχουν στο εξαιρετικό βίντεο της οργάνωσης που γυρίστηκε τον Οκτώβριο του 2013. 
Ολα αυτά με την ελπίδα πως όλοι μαζί οι Ελληνες, μπορούν να πετύχουν τα πάντα.
\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook