Αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του πλειστηριασμού ήλθε γνωστός τραγουδιστής στην Πάτρα, ο οποίος μεσουράνησε στις πίστες πριν από την έλευση της κρίσης.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Πάτρας «Κόσμος» ο τραγουδιστής φέρεται να κοιμάται τις τελευταίας ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό του, αφού τα χρέη οδήγησαν στο να βγει το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

Όλα πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο μιας και έπειτα από μερικά χρόνια απουσίας του από τον χώρο της διασκέδασης, δέχτηκε πρόταση και άρχισε να ξαναεμφανίζεται στην πίστα. Από το 2009 και ειδικότερα από το 2010, τα πάντα άλλαξαν άρδην στην προσωπική και οικονομική του κατάσταση.

Πρώτα έφτασε η ώρα του διαζυγίου του και ύστερα έγιναν εντονότερα τα οικονομικά προβλήματα.

Ο ίδιος είχε λάβει στεγαστικό δάνειο από ιδιωτική τράπεζα, το οποίο μετά την κρίση δεν μπορούσε να αποπληρώσει.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να αδυνατεί να ανταποκριθεί στη μηνιαία υποχρέωσή του έναντι της τράπεζας για την καταβολή της δόσης του στεγαστικού δανείου.

Η αναδουλειά που μαστίζει τον κλάδο χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο την ήδη σύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν και το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα εξέδωσε απόφαση για τη διενέργεια του πλειστηριασμού, ενώ ο ίδιος άρχισε να κοιμάται σε σπίτια φίλων του, εδώ κι εκεί…

Προ μερικών εβδομάδων κατέληξε να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό του, επειδή δεν θέλει να γίνεται βάρος σε κανέναν.

zougla.gr από εφημερίδα \”Κόσμος\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook