Πραγματικά συγκλονίζει η ιστορία ενός βρέφους που γεννήθηκε στην πόλη Xiamen στη νοτιοανατολική Κίνα, κατά τη διάρκεια τροχαίου, με τους δύο γονείς του να έχουν φύγει από τη ζωή.

Το νεογέννητο «αγγελούδι» βρέθηκε στο δρόμο, 5 μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα της μητέρας του. Οι γονείς του μωρού επέβαιναν σε ένα μηχανάκι προκειμένου να πάνε στο μαιευτήριο καθώς η γυναίκα ήταν ετοιμόγεννη.

Στο δρόμο όμως το μηχανάκι συγκρούστηκε με ένα φορτηγό το οποίο πέρασε από πάνω τους, διαμελίζοντας στην κυριολεξία το ζευγάρι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κατά τη σύγκρουση η κοιλιά της γυναίκας, πιέστηκε πολύ και το μωρό βγήκε. Άλλοι πάλι αυτόπτες μάρτυρες λένε πως η γυναίκα τραυματισμένη γέννησε στο δρόμο και στη συνέχεια ξεψύχησε.

Το μωρό γεννήθηκε 4,2 κιλά και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα όμως με εκπρόσωπο του νοσοκομείου, παρουσιάζει εγκεφαλική αιμορραγία και έχει τραυματιστεί στο βραχιόνιο πλέγμα. Έχει επίσης υποστεί πνευμονική θλάση, που μπορεί να απειλήσει τη ζωή του. «Πρέπει να τον παρακολουθούμε στενά», τόνισε.

Ο οδηγός του φορτηγού κρατείται από την αστυνομία.star.gr