Η Κατερίνα Μπατζελή, η Συλβάνα Ράπτη, ο Παντελής Καψής και η Εύα Καϊλή είναι τα πρώτα ονόματα που «έκλεισαν» για το ευρωψηφοδελτιο της Ελιάς – Δημοκρατικής Παράταξης κατά συνάντηση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επικεφαλής των κομμάτων και των κινήσεων.

Τα ονόματα που επίσης αναμένεται να είναι στη λίστα των 42 για τις ευρωεκλογές είναι η Αφροδίτη αλ Σάλεχ, η Βασιλική Σουλαδάκη, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Θ.Τσίκας, ο Γιώργος Βερνίκος, ο Θανάσης Χειμωνάς και ο Νίκος Μπίστης.

Από το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου, υποψήφιοι αναμένεται να είναι ο εκπρόσωπος Τύπου Ευθύμης Καρδάρας, οι Δ.Καρέλλας, Ν.Τσολακίδης, Απ.Ψωμάς και Κατερίνα Λαμπροπούλου.

Από τους «58» δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν στελέχη της Πρωτοβουλίας από τη νέα γενιά. Επίσης αναμένεται να ενταχθούν και στελέχη προερχόμενα από τη ΔΗΜΑΡ που συγκρότησαν τη Μεταρρυθμιστική Κίνηση.

Στην ίδια συνάντησης, συζητήθηκε η πορεία σύνθεσης των επιτροπών της Ελιάς σε όλη την Ελλάδα και το προγραμματικό πλαίσιο της Δημοκρατικής Παράταξης ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

tovima.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook