Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστη το έργο της, αφού πήρε ψήφο εμπιστοσύνης στη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (19/03).
Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

«Ψήφος εμπιστοσύνης στη Διοίκηση δόθηκε από τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (19/3) το βράδυ στα γραφεία του Ν.Ο.Χ.
Στη Συνέλευση υπερψηφίστηκε ομοφώνως ο διοικητικός αλλά και ο οικονομικός απολογισμός του προηγουμένου έτους, ενώ έγκριση έλαβε και ο οικονομικός προϋπολογισμός για την αγωνιστική περίοδο που είναι σε εξέλιξη και ο οποίος αναμένεται να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με πέρσι.
Η Συνέλευση παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον, εκφράστηκε δε η μεγάλη αγωνία των μελών του Ναυτικού Ομίλου σχετικά με τα προβλήματα τα οποία αφορούν το Κολυμβητήριο. Με την δυσάρεστη άλλωστε εξέλιξη της ματαίωσης των Βενιζελείων Αγώνων Κολύμβησης να είναι επίκαιρη, τα στελέχη της Διοίκησης διαπίστωσαν και εισέπραξαν την ανησυχία των μελών για το μέλλον των εγκαταστάσεων.
Η Πρόεδρος του Ν.Ο. Χανίων, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη επεσήμανε πως όλοι όσοι αποτελούν τη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου, σε πείσμα των δυσκολιών και υποβαλλόμενοι σε τεράστιες θυσίες, κάνουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου ν’ ανταπεξέρθουν στο καθήκον τους, ωστόσο ήταν αδύνατο να μην εκφράσει την ανησυχία της για τις μεγάλες και συνεχόμενες δυσκολίες που παρουσιάζονται. Η Πρόεδρος εξέφρασε τα συγχαρητήριά της προς όλους τους προπονητές του Ομίλου για την ποιότητα του έργου τους παρά τις δυσκολίες, στην προσπάθεια των αθλητών και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων που ακούραστα βοηθούν με κάθε τρόπο. Ειδική αναφορά έκανε η Πρόεδρος στην πρόσφατη βράβευση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας του επίτιμου προέδρου κ. Τάκη Χουλιόπουλου, ο οποίος χειροκροτήθηκε από όλα τα μέλη της Γ.Σ., καθώς και στον προπονητή μας και τους αθλητές μας που βραβεύτηκαν. Η Πρόεδρος αναφερόμενη στον διοικητικό απολογισμό του Ομίλου ανέδειξε το ουσιαστικό αθλητικό έργο που επιτελείται στον Όμιλο από τους Χανιώτες αθλητές όλων των ηλικιών και τμημάτων καθώς και το κοινωνικό έργο που επιτελούν τα αντίστοιχα τμήματα.
Από πλευράς της Γενικής Γραμματέα, Λίας Κρασαδάκη-Μητσοτάκη, έγινε αναφορά στα οικονομικά, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τις καθημερινές δαπάνες των τμημάτων καθώς και των δαπανών για τις ανάγκες του Κολυμβητηρίου στις οποίες συμμετέχει ο Όμιλος, έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό κλίμα και ουσιαστικό ζήτημα ρευστότητας.
Σε κάθε περίπτωση, η Διοίκηση, η οποία απαλλάχθηκε ομόφωνα από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της το έτος που πέρασε, συνεχίζει το έργο της, οπλισμένη με κουράγιο και δύναμη, αφενός για να διατηρηθούν ανοικτές οι εγκαταστάσεις, αφετέρου για να μπορέσουν τα τμήματα να συνεχίσουν τη λειτουργία και το έργο τους.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι στη Γ.Σ. προέδρευσε ο κ. Αριστοτέλης Κοτόπουλος ενώ χρέη γραμματέα εκτέλεσε η κ. Θέκλα Παπαδάκη».

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook