Μεγάλη είναι η προσέλευση των τουρ οπερέιτορ αλλά και των επισκεπτών στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης στη διεθνή έκθεση τουρισμού «ΜΙΤΤ 2014» στη Μόσχα.

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει ως συνεκθέτης στο ενιαίο περίπτερο του ΕΟΤ, όπως επίσης εκπρόσωποι του τουρισμού από το νησί μας.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης τα στελέχη της διεύθυνσης τουρισμού μοιράζουν στους επισκέπτες πληροφοριακό και οπτικοακουστικό υλικό για το τουριστικό προϊόν του νησιού. Παράλληλα προσφέρεται παραδοσιακό κέρασμα με πιστοποιημένα Κρητικά προϊόντα που διέθεσαν δωρεάν οι παραγωγοί μας.

Εκπρόσωποι μεγάλων Ρωσικών τουριστικών γραφείων, ανέφεραν ότι οι προκρατήσεις πακέτων για διακοπές στην Ελλάδα και στην Κρήτη για άλλη μια χρονιά είναι αυξημένες. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια τα ποσοστά των Ρώσων τουριστών που επιλέγουν ειδικά την Κρήτη για διακοπές είναι συνεχώς αυξητικά.

Το περίπτερο της Κρήτης επισκέφθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος, ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Πάνος Λειβαδάς, κορυφαίοι παράγοντες του διεθνούς τουρισμού, και πλήθος επισκεπτών.