Τη δύναμη και την επιρροή του Τούρκου προέδρου της Δημοκρατίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, αναδεικνύει το «tweet» που έκανε σήμερα, αντιδρώντας στην απαγόρευση του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γκιουλ εξέφρασε, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, την αντίθεσή του στην επίκληση δικαστικών αποφάσεων για το πρωθυπουργικό «μπλόκο» στο Twitter, τονίζοντας ότι, «στην περίπτωση παραβίασης της ιδιωτικότητας, μόνο ο αποκλεισμός μεμονωμένων ιστοσελίδων μπορεί να γίνει αποδεκτός», ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι το μέτρο δεν θα διαρκέσει.

«Sosyal medya platformlarının tamamen kapatılması tasvip edilemez» (για τους γνωρίζοντες την τουρκική γλώσσα) ήταν το «τιτίβισμα»-«χαστούκι» του Τούρκου προέδρου στον πρωθυπουργό της χώρας, το οποίο, στις 17:53 (ώρα Ελλάδος) μετρούσε 19.078 «retweet» και 5.717 «favorite».

Αριθμοί, ασφαλώς, ενδεικτικοί της αποδοχής που είχε η στάση του κ. Γκιουλ από τους χρήστες του Διαδικτύου, σε αντίθεση με την κατακραυγή που επιφύλαξαν οι ίδιοι στην απαγόρευση που αποφάσισε ο κ. Ερντογάν…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook