Το MINI είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα. Ένα ιδιαίτερο μοντέλο με φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα λανσαρίστηκε στην αγορά η νέα γενιά, με την εταιρεία να δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους πελάτες, να το διαμορφώσουν σύμφωνα με το γούστο τους. 

Μέσω μιας σειράς αξεσουάρ, ο πελάτης μπορεί να «φτιάξει» το αυτοκίνητο όπως αυτός επιθυμεί, επιλέγοντας μεταξύ δεκάδων χρωματικών συνδυασμών και σχεδίων. Η νέα κολεξιόν της MINI, περιλαμβάνει από σχάρες για ποδήλατα και σανίδα του σερφ, έως μπαγκαζιέρες, θήκες, ζάντες, ακόμα και κουκούλα με πράσινα γυαλιά ηλίου!

Η βρετανική σημαία, εκτός από την οροφή και τους καθρέπτες, μπορεί να τοποθετηθεί και στο παιδικό κάθισμα. Τα προστατευτικά καλύμματα στο πάτωμα και τις πίσω θέσεις, είναι διαθέσιμα σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, με τις καινούργιες ζάντες 17 και 18 ιντσών, να δίνουν ξεχωριστό χαρακτήρα στο εξωτερικό αμάξωμα.

Επιπλέον, υπάρχει και το κλειδί MINI key cap» με το σύστημα NFC (Near Field Communication) το οποίο έχει στη μνήμη τα στοιχεία του κάθε οδηγού και ρυθμίζει ασύρματα, σύμφωνα με αυτές τις παραμέτρους το σύστημα πολυμέσων. Έτσι κάθε οδηγός, με τη είσοδό του στο αυτοκίνητο και χωρίς καμία επιπλέον κίνηση, έχει στη διάθεσή του τις ρυθμίσεις που επιθυμεί.


Παιδικό κάθισμα με τα χρώματα της αγγλικής σημαίας


Μοντέρνες επενδύσεις σε πατάκια και φιλέτα στο πλάι


Εντυπωσιακό το κάλυμμα του κεντρικού καθρέπτη


Σχάρα για ποδήλατα


Για σανίδα του σερφ


Ειδικές θήκες στο πορτμπαγκάζ

zougla.gr/Λουκάς Παπαλάμπρος