O Βουλευτής Ηρακλείου και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς συναντήθηκε χθες 21/03/2014 με τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.ΕΝ.Α.Α.) Στυλιανό Καρακούδη, το Γενικό Γραμματέα Πέτρο Ζερβάκη και τον Ταμεία Ιωάννη Μαραβελάκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη.
Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Ένωσης ανέλυσαν στον Νότη Μαριά τις θέσεις τους για το άρθρο 30 του Σχεδίου Νόμου για την Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, για το Π.Δ. 100/2003 «Τοποθετήσεις – Μεταθέσεις Αστυνομικού Προσωπικού» και Π.Δ. 394/2001 «χρόνος εργασίας προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας», για τη χορήγηση του εφ άπαξ βοηθήματος από το πλεόνασμα στους ένστολους, για τον υπάρχοντα πεπαλαιωμένο στόλο οχημάτων και δικύκλων των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη και για την ενίσχυση με Αστυνομικό Προσωπικό των υπηρεσιών που υποδέχονται μεγάλο πλήθος επισκεπτών ενόψει της θερινής σεζόν.
Ο Νότης Μαριάς εξέφρασε τη στήριξή του δίκαια αιτήματά τους και τόνισε ότι θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών διαδικασιών για την επίλυση των προβλημάτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κρήτης ώστε ο Έλληνας Αστυνομικός να αποδίδει τα μέγιστα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook