Είναι η ώρα που οι μαθητές τακτοποιούνται στα θρανία τους, βγάζουν τα βιβλία, τα τετράδια και ό,τι άλλο θα χρειαστούν και ετοιμάζονται να αρχίσουν το μάθημά τους. Σε αυτή την τάξη της Κίνας, στο βίντεο που ακολουθεί, όλοι ετοιμάζονταν εκτός από έναν: ο μαθητής στην άκρη δεξιά κάθεται ακίνητος, ξαφνικά πετιέται από τη θέση του και τρέχει στην άκρη της αίθουσας.

Δεν φαίνεται τι ακριβώς συμβαίνει στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, αλλά είναι αντιληπτό πως ο μαθητής κατευθύνθηκε στο παράθυρο και πήδηξε στο κενό, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Σοκαρισμένοι φαίνονται και οι συμμαθητές του, άλλοι τρέχουν προς το παράθυρο, άλλοι τρέχουν έξω από την τάξη, μία μαθήτρια κρύβει το κεφάλι της στα χέρια της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στη περιγραφή το βίντεο αναφέρει πως «ο μαθητής Xiao Zhen πήδηξε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή του την ώρα του μαθήματος. Πιστεύεται πως τον οδήγησε στην πράξη αυτή η πίεση της προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο».

Η Daily Mail σημειώνει πως η γνησιότητα του βίντεο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, ωστόσο η αυτοκτονία είναι η πρώτη αιτία θανάτου μεταξύ των νέων Κινέζων.

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook