Εχει ξοδέψει περισσότερα από 100.000 δολάρια για να γίνει… με φουσκωτή κούκλα του σεξ!

Η 38χρονη Katella Dash έχει ξοδέψει περισσότερα από 100.000 δολάρια σε αισθητικές επεμβάσεις για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: να δείχνει όσο πιο «ψεύτικη» γίνεται.

Κι όμως, η ξανθιά Αμερικανίδα από την Μινεάπολη, που γεννήθηκε άντρας και πριν από 15 χρόνια έκανε επέμβαση αλλαγής φύλου, θέλει να μοιάζει με φουσκωτή κούκλα του σεξ!

Μέχρι σήμερα, η Katella έχει κάτσει δεκάδες φορές στο χειρουργικό κρεβάτι για να αυξήσει το στήθος της, τα οπίσθιά της, τα χείλη της καθώς και για να αλλάξει τα ζυγωματικά της και το σαγόνι της.

«Μου αρέσει πολύ να δείχνω “πλαστική”. Οι περισσότεροι άνθρωποι με μισούν για την εμφάνισή μου αλλά αυτό είναι κάτι που με κάνει να θέλω να υποβληθώ και σε άλλες επεμβάσεις», λέει η Dash και δεν διστάζει να δηλώσει ότι έχει εμμονή με τις πλαστικές!

Μάλιστα, λέει ότι άμεσος στόχος της είναι να μεταμορφωθεί σε… φουσκωτή, κούκλα του σεξ και να γίνει «όσο πιο “πλαστική” γίνεται».

Ωστόσο, παρά τις ακραίες επιθυμίες της 38χρονης, οι φίλοι αλλά και οι γιατροί της την προειδοποιούν, λέγοντας της ότι θέτει τη υγεία της σε μεγάλο κίνδυνο, όμως η ίδια δεν κάνει πίσω…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook