Ενδιαφέρον κυρίως για το λάδι, ευρύτερα την παραγωγή Κρητικών προϊόντων, αλλά και για τον τουρισμό μας, εκδήλωσε η 7μελής αντιπροσωπεία της Ταιβάν με επικεφαλής την υφυπουργό εξωτερικών Vanessa Y.P.Shih, και τον πρέσβη της αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα Paul Kuboug Chang, που επισκέφθηκε την Περιφέρεια Κρήτης.

Την αντιπροσωπεία των αξιωματούχων από την Ταιβάν υποδέχτηκε στην Περιφέρεια ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης ο οποίος καλωσορίζοντας την, έκανε μια σφαιρική ενημέρωση για την παραγωγή των Κρητικών πιστοποιημένων προϊόντων, την παραγωγή του ποιοτικού μας ελαιολάδου, ενώ περιέγραψε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τουρισμού που προσφέρει η Κρήτη που συμπορεύεται με τον πολιτισμό μας και τον πρωτογενή τομέα.

Μάλιστα ο κ. Κουκιαδάκης, προσκάλεσε την υφυπουργό εξωτερικών Vanessa Y.P.Shih, και τον πρέσβη της Ταϊπέι στην χώρα μας Paul Kuboug Chang, να επισκεφθούν την 2η Παγκρήτια έκθεση: “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 28 με 31 Μαρτίου στο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στο Γκάζι, όπου εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προϊόντα της Κρήτης, να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου μεταποίησης, καθώς επίσης και τις ποιοτικές υπηρεσίες, υποδομές, του τουρισμού μας. Η πρόσκληση του κ. Κουκιαδάκη έγινε θερμά αποδεκτή από την υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Ταιβάν.