Τελευταία ενημέρωση 22:48

Μέχρι θανάτου ξυλοκόπησαν δύο νεαροί κτηνοτρόφοι έναν 51χρονο, επειδή τους έκανε παρατήρηση γιατί οδηγούσαν επικίνδυνα έχοντας κλείσει την κυκλοφορία στον δρόμο έξω απο το Αντισκάρι της Μεσαράς, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στο φονικό περιστατικό εμπλέκονται συνολικά τέσσερα άτομα.

Μάλιστα, νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε διαμάχη για θέση στάθμευσης σε χώρο που υπάρχει στην είσοδο του χωριού, ενώ ένας απο τους εμπλεκόμενους συνελήφθη.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν στην περιοχή κινείτο με το αυτοκίνητό του, ο 51χρονος μαζί με τον γιό του.

Ο 51χρονος που διαμένει στο Ηράκλειο έχει καταγωγή απο τις Γκαγκάλες.

Βλέποντας μπροστά του, ένα αυτοκίνητο να κινείται με επικίνδυνους ελιγμούς, κόρναρε και μόλις αυτοί σταμάτησαν κλείνοντάς του τον δρόμο, τους έκανε παρατήρηση.

Τότε αυτοί – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες – με αστραπιαίες κινήσεις βγήκαν απο το αυτοκίνητο και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με κατσούνες.

\"\"

Μάλιστα στην φωτο του Flashnews.gr φαίνεται καθαρά μια απο τις μαγκούρες σπασμένη μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο άτυχος 51χρονος Ηρακλειώτης αιμόφυρτος έπεσε στο οδόστρωμα, ενώ οι δύο δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στο μεταξύ ο γιός του που είχε προλάβει να διαφύγει κάλεσε σε βοήθεια.

\"\"

Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι της περιοχής που ειδοποίησαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 51χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Όμως ήταν αργά καθώς ο 51χρονος απο τα βάναυσα χτυπήματα με τις κατσούνες είχε υποστεί βαρύτατες και θανατηφόρες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

\"\"
 
Στο μεταξύ όλες οι αστυνομικές δυνάμεις της Μεσαράς έχουν σπεύσει στην περιοχή η οποία έχει αναστατωθεί καθώς πολλοί φοβούνται πως η αποψινή νύχτα θα έχει και συνέχεια.

Μάλιστα πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν ζώσει το Αντισκάρι αλλά και ολόκληρη την περιοχή.

\"\"

Ρένα Βουρεξάκη – Ναπολέων Σαραντίδης

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook