Η Δημοτική κίνηση Ενεργοί Πολίτες για μια άλλη Γόρτυνα συνεχίζει τις επαφές της με τους Γορτύνιους πολίτες στα χωριά του Δήμου μας, συζητώντας για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο Δήμος και τις πιθανές διεξόδους από αυτή.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”κοινή εκτίμηση είναι ότι οι επιλογές αυτών που διαχειρίστηκαν τα του Δήμου- από τους πρώην Καποδιστριακούς έως σήμερα- είναι τεράστιες.
Στην συνείδηση των δημοτών ο Δήμος έχει απαξιωθεί πλήρως.
Η κυρίαρχη πολιτική και αντίληψη για τα κοινά στο Δήμο μας δεν διαφέρει από την πολιτική που εφαρμόζει η Κυβέρνηση, με απαξίωση περιουσιακών στοιχείων και πρόθεση για ξεπούλημα σε ιδιώτες. 
Οι ίδιοι άνθρωποι που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση παρουσιάζονται σαν εκ νέου σωτήρες και διεκδικούν την ψήφο των πολιτών.
Εκτίμηση επίσης, από τις επαφές μας, είναι ότι για να ανατραπεί αυτή η νοσηρή κατάσταση χρειάζεται η ενεργή συμμετοχή των πολιτών με ανιδιοτέλεια και διαφάνεια.
Καλούμε όλους τους δημότες που έχουν επίγνωση της κατάστασης να αναλάβουν την κοινωνική ευθύνη που τους αναλογεί και να αντισταθούν στα μικρά και μεγάλα συμφέροντα και διαπλεκόμενα (γνωστά σε όλους τους δημότες), που ταλανίζουν τον τόπο.
Είμαστε πεπεισμένοι ό,τι χωρίς αποφασιστική αντίδραση στην σήψη δεν υπάρχει σωτηρία.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook