Με τα καλύτερα λόγια για τον Κισσαμικό και την φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα του εκφράστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Πανελευσινιακού Δημήτρης Σπανός.
Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε σε… γνώριμα λημέρια, αφού στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου είχε αγωνιστεί ως παίκτης του ΑΟΧ στο ματς με τον Κισσαμικό, βλέποντας νωρίς στο ματς την κόκκινη μετά από αψιμαχία με το νυν γενικό αρχηγό της Κισσαμίτικης ομάδας Κώστα Φραγκιουδάκη!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του για το ματς:

«Για εμάς ήταν κομβικής σημασίας το ματς, γιατί με μια υποτιθέμενη νίκη θα θέταμε σοβαρό υπόβαθρο για την άνοδο. Νομίζω ότι από την αγωνιστική μας συμπεριφορά δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα. Ήρθαμε να παίξουμε, αλλά δεν παίξαμε. Ήρθαμε να προασπίσουμε την πρώτη θέση, να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε τη διαφορά μας, αλλά στην ουσία δεν ήρθαμε γι’ αυτό. Θεωρώ ότι ήταν μια κακή ημέρα για την ομάδα μου και η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από αυτό παιχνίδι. Ασχέτως αν το γκολ το βάλαμε μόνοι μας και ασχέτως αν ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι αυτή. Το πρωτάθλημα δεν παίρνεται ούτε με ένα λουλούδι, ούτε με χαρές και πανηγύρια. Παίρνεται με αγώνα, με πάθος, με αγωνιστικό τσαμπουκά, με ένταση. Δεν την είχαμε. Θα την έχουμε την Κυριακή με τους Τράχωνες.

Να δώσω συγχαρητήρια στον Κισσαμικό και στον κ. Μπαξεβάνο και στους παίκτες του, γιατί κατέθεσαν ψυχή και συγχαρητήρια για τη νίκη. Επίσης να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση του Κισσαμικού, για την άριστη φιλοξενία. Αυτό προάγει το ποδόσφαιρο και δείχνει ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Είναι μια ομάδα η οποία στο πέρασμα του χρόνου νομίζω ότι θα ανέβει τα σκαλοπάτια σιγά-σιγά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook