Με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στον Πανελευσινιακό ο Κισσαμικός δεν έχει να φοβάται τίποτα σύμφωνα με τον Γιάννη Μποτωνάκη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος της Χανιώτικης ομάδας, που έχει παραχωρηθεί από τον Α.Ο. Χανιά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε πάνω σε κάποια κομμάτια, που θεωρούσαμε ότι έπρεπε να ανταποκριθούμε σωστά. Βγάλαμε το πάθος που έπρεπε και που πρέπει να βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή και αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν». 


Στουρνάρας: \”Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι!\”

Εκ μέρους των παικτών του Πανελευσινιακού μίλησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας:

«Οι δύο προπονητές έχουν καλύψει άριστα την εικόνα του αγώνα. Θα πω μια παλιά παροιμία αυτή τη στιγμή για εμάς τους παίκτες της Ελευσίνας: «τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι».  Εννοώντας ότι την Κυριακή παίζουμε ίσως το πιο κομβικό παιχνίδι της ιστορίας μας τα τελευταία δέκα χρόνια. Σίγουρα δεν κάναμε καλή εμφάνιση και ηττηθήκαμε από μια ομάδα που ήταν ένα κλικ παραπάνω σε πάθος, δύναμη και τακτική από εμάς. Χάσαμε από μία κακή και άτυχη στιγμή για εμάς. Τελειώσανε οι χαρές και τα πανηγύρια για εμάς την προηγούμενη Κυριακή, νικώντας τη Νέα Ιωνία.  Σήμερα σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε για να κερδίσουμε την Κυριακή τους Τράχωνες, που είναι αποκλειστικός σκοπός μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους ανθρώπους του Κισσαμικού. Συγχαρητήρια στον κ. Μπαξεβάνο και στα παιδιά του Κισσαμικού». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook