Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του Πλατανιά δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, που ωστόσο χαρακτήρισε γελοία τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.
Αναλυτικά:

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά σήμερα πληρώσαμε τα ατομικά και τα ομαδικά μας λάθη. Κάναμε αρκετές φάσεις, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στο α’ ημίχρονο και στο β’, πριν γίνει η φάση του 2-0. Πρέπει να προχωρήσουμε, δεν μπορούμε να μείνουμε σε ό,τι έγινε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών αλλά, πάλι, κάνουμε λάθη τα οποία είναι χαζά, είναι γελοία για ομάδα Σούπερ Λιγκ και βέβαια όταν παίζεις με τον Ατρόμητο, μια ομάδα που έχει καλή ψυχολογία και καλούς παίκτες, επόμενο είναι να το πληρώσεις. Συνεχίζουμε, γιατί έχουμε το παιχνίδι της Τετάρτης (26/3) που είναι πολύ σημαντικό για μας. Η συνέχεια πρέπει να είναι καλή για να μπορέσουμε να βγούμε απ’ αυτή τη θέση που βρισκόμαστε όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα».

Για την εικόνα του Πλατανιά: «Η εικόνα της ομάδας ήταν ωραία σήμερα».
Για το αν έμεινε ευχαριστημένος απ’ όλους τους παίκτες:  «Απ’ όλους δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος. Άμα έχω 8, εγώ, είμαι μια χαρά. Αλλά δεν έχω 8, δυστυχώς δεν έχω 8. Παίζω με 3-4. Αυτό όμως δεν έχει σημασία για μένα. Το ήξερα, δεν το έχω για δικαιολογία, δεν ψάχνω για δικαιολογίες να ξέρετε. Εγώ θέλω να βρω τα λάθη και να τα διορθώσω και η ομάδα σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι πολύ καλύτερη. Αλλά, δεν είναι αυτό που θέλουμε όλοι μας. Πληρώνουμε όπως είπα, πράγματα, που δεν μπορούμε να τα συζητήσουμε καν…  Άμα καθίσουμε να τα δούμε… τρελαινόμαστε περισσότερο».
Για το αν διέκρινε κακή νοοτροπία στους παίκτες του: «Φίλε μου, κοίταξε να σου πω κάτι. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα… Αλλά ούτε η ώρα είναι ούτε ο χρόνος για να μπορούμε να συζητάμε τέτοια πράγματα. Πολλά πράγματα δεν μ’ αρέσουν. Αυτό που έγινε τώρα, να λογοφέρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είναι απαράδεκτα πράγματα για μένα, για ομάδα δική μου κλπ. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, έχουμε παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή και πρέπει να είμαστε εδώ κι έχουμε ανάγκη όλη την ομάδα.

Αν δεν έχετε να κάνετε άλλη ερώτηση, θέλω να δώσω μία ευχή, για τον πρόεδρο του Ατρομήτου. Εύχομαι ο άνθρωπος να βγει όσο πιο γρήγορα από τη δύσκολη κατάσταση που περνάει και να τον βοηθήσει η Παναγιά, να καταφέρει να είναι με την οικογένειά του αυτές τις μέρες που έρχονται. Τουλάχιστον μέχρι την Ανάσταση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook