Σοκ στην κοινωνία της Κρήτης έχει προκαλέσει το νέο αιματοκύλισμα στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου. Ο θάνατος ενός άνδρα 51ος ετών, των οποίο μια παρέα νεαρών τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου με μαγκούρες μπροστά στα μάτια του ίδιου του του γιου συγκλονίζει.

Όπως έγραψε από την πρώτη στιγμή το Flashnews.gr (Δείτε Εδώ) όλα ξεκίνησαν όταν η παρέα των νεαρών έκανε επικίνδυνους ελιγμούς στο δρόμο, ο 51χρονος βρισκόταν πίσω τους με την μπορντό BMW (που βλέπετε στη φωτογραφία) και τους έκανε παρατήρηση για τον τρόπο που πηγαίνουν.

\"\"

Αυτή ήταν η σπίθα που άναψε το φιτίλι της τραγωδίας. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 51χρονου και ενώ ο γιος του που ήταν στην BMW έφυγε από το σημείο ζητώντας βοήθεια, εκείνοι εξαφανίστηκαν.

\"\"

\"\"

Λίγα λεπτά μετά διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου άνδρα, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στη μια σύλληψη από την παρέα των τεσσάρων.

Συγκεκριμένα στο Α.Τ. Μοιρών (φωτογραφία) προσήχθη ένας 26χρονος ο οποίος και συνελήφθη ενώ λίγες ώρες μετά εντοπίστηκε και συνελήφθη και ένας 33χρονος. Να σημειώσουμε πως αναζητούνται άλλοι δύο.

\"\"

Παράλληλα μια πληροφορία που έρχεται στο προσκήνιο, προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο σοκ. Σύμφωνα με αυτήν ο 51χρονος πριν από 9 χρόνια είχε χάσει το έναν από τους γιούς του, όταν δέχτηκε μια σφαίρα από καραμπίνα.

Σύμφωνα με το το τότε ρεπορτάζ ο 17χρονος \”έπαιζε\” με τον 15χρονο τότε αδερφό του με μια καραμπίνα που είχαν στο σπίτι και μια σφαίρα του έκοψε το νήμα της ζωής!

Πιθανότατα ο 15χρονος που έπαιζε με τον αδικοχαμένο αδερφό του είναι ο γιος που είδες χθες βράδυ με τα μάτια του τον ξυλοδαρμό μέχρι θάνατο του πατέρα του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθησαν άμεσα από τις αστυνομικές Αρχές δυο από τους δράστες της ανθρωποκτονίας 51χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο .

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 26 και 33 ετών, ενώ αναζητείται ο τρίτος δράστης, επίσης ημεδαπός 24 ετών, αδελφός του 33χρονου δράστη .

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι τρεις δράστες τραυμάτισαν θανάσιμα το θύμα, με τη χρήση ποιμενικών ράβδων, για ασήμαντη αφορμή, που είχε σχέση με την παραχώρηση προτεραιότητας διέλευσης από στενωπό του οδοστρώματος, δυο οχημάτων, στα οποία επέβαιναν το θύμα και ο 27χρονος γιος του (στο ένα) και οι δυο συλληφθέντες δράστες (στο άλλο), αντίστοιχα.

Ο 26χρονος δράστης επιχείρησε να διαφύγει με όχημα το οποίο αφαίρεσε από το σημείο και συνεληφθη μετά από καταδίωξη από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, ενώ ο 33χρονος δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα στην ευρύτερη περιοχή.

Ο τρίτος δράστης, ο οποίος αναζητείται, δεν συμμετείχε από την αρχή στο συμβάν, αλλά προσέτρεξε σχεδόν ταυτόχρονα στο σημείο, συμμετέχοντας ενεργά στην εξέλιξη του περιστατικού .

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Flashnews.gr/ Ρ. Βουρεξάκη , Μ. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook