\”Η βία θα χτυπηθεί σε όλες τις τις εκφάνσεις\” Τα παραπάνω  δήλωσε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανόλης Όθωνας, αναφερόμενος στο χθεσινό τραυματισμό πέντε αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. και τη σύλληψη ενός νεαρού, κατά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τα Γιάννενα. \”

Οι δηλώσεις του κ. Όθωνα έγιναν στο περιθώριο της σύσκεψης που πραγματοποιείται στην Αίθουσα Διαχείρισης Κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στην Πλατεία Κουντουριώτη, και έχει ως αντικείμενο το : \”Σχεδιασμό και τις δράσεις πολιτικής προστασίας για πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών – Αντιπυρική περίοδος 2011 στην Κρήτη\” Επίσης ο Υφυπουργός τόνισε οτι  η  πολιτεία στέκεται στο πλευρό των αστυνομικών, αρκεί και οι ίδιοι οι αστυνομικοί να κινούνται στο πλαίσιο της νομιμότητας\”.

Σε οτι αφορά την υπόθεση της βόμβας στο τζιπ του δημάρχου, Γιάννη Κουράκη, ο κ. Όθωνας σημείωσε οτι δεν έχει ακόμη διαλευκανθεί, όμως  τόνισε ότι παρακολουθεί από κοντά τις έρευνες, από τις οποίες μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook