Στο γεγονός ότι ενω είχαν προετοιμαστεί για τον δύσκολο αντίπαλο έκαναν το αντίθετο από αυτό που έπρεπε, στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ο προπονητής του Εργοτέλη επίσης είπε πως κάποια από τα γκολ του Ολυμπιακού ήταν "δώρα" από τους "κιτρινόμαυρους" αφού προήλθαν από δικά τους λάθη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη:

«Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά λόγια γι' αυτό το παιχνίδι.

Ξέραμε τις δυσκολίες που υπήρχαν και με τα δώρα μας το κάναμε ευκολότερο για τον αντίπαλο, ενώ είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για να ανταποκριθούμε στην πίεση του Ολυμπιακού.

Κάναμε το αντίθετο από αυτό που έπρεπε και το "πληρώσαμε".

 Στο ημίχρονο, είπα στους παίκτες να διαλέξουν: Η 0-4 ή 0-10, γιατί για εκεί πηγαίναμε, εάν συνέχιζαν έτσι.

Εκεί θα πήγαινε το σκορ. Τουλάχιστον, να έβγαζαν εγωισμό και να έδειχναν κάτι από την ποιότητά τους.

Το έκαναν και θα μπορούσαμε να είχαμε μειώσει και άλλο το σκορ, όμως όταν το ημίχρονο είναι στο 0-4, δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα.  Αυτό το παιχνίδι τελείωσε.

Ευτυχώς, έρχονται γρήγορα δύο παιχνίδια την Τετάρτη και την Κυριακή για να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε για να τελειώσουμε με την παραμονή.

Το μόνο θετικό από το ματς είναι πως έπαιξαν ορισμένα παιδιά για να βρουν ρυθμό και πως δεν δεχτήκαμε κάρτες. Τίποτα άλλο».