Μπλόκα σε όλη τη Φθιώτιδα και τις εξόδους προς τους γύρω νομούς στήνει η Αστυνομία για να εντοπίσει ένα μπλε ή μαύρο τζιπ μάρκας Mercedes με το οποίο φέρονται να διέφυγαν οι δράστες της «επαγγελματικής» ληστείας που έγινε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου με θύμα υπάλληλο χρηματαποστολής γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην περιοχή Γαλανέικα της Λαμίας.

Οι δυο δράστες που φορούσαν κράνη ήταν κρυμμένοι μέσα σε ένα λευκό Ι.Χ. μάρκας Fiat Punto με καλυμμένα τα πίσω τζάμια, το οποίο οδήγησε στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ ένας συνεργός τους με περούκα που έφυγε πεζός. Μόλις βγήκε ο 45χρονος υπάλληλος της χρηματαποστολής, βγήκαν έξω με τα πιστόλια στα χέρια, τον χτύπησαν ρίχνοντάς τον στο έδαφος και, αφού άρπαξαν τον σάκο με τα 22.300 ευρώ των εισπράξεων, επιβιβάστηκαν σε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που ήταν σταθμευμένη εκεί κοντά και τράπηκαν σε φυγή!

Η μηχανή βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα εγκαταλελειμμένη στην περιοχή του Ξηριά όπου, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κακοποιοί επιβιβάστηκαν στο τζιπ στο οποίο είχε ήδη φτάσει ο συνεργός τους και εξαφανίστηκαν. Τόσο η μοτοσικλέτα όσο και το Fiat, που ήταν κλεμμένα και έφεραν πλαστές πινακίδες, εξετάστηκαν από άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για τυχόν ίχνη των δραστών ενώ οι ιδιοκτήτες τους αναζητούνται.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook