Μυστήριο καλύπτει περιστατικό αρπαγής δύο ατόμων από την πλατεία Εξαρχείων στο οποίο φέρεται, σύμφωνα με μαρτυρίες, να πρωταγωνιστούν ένοπλοι κουκουλοφόροι και το οποίο, εντούτοις, δεν έχει καταγραφεί από τις αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην Εφημερίδα των Συντακτών αυτόπτες μάρτυρες, συνέβη γύρω στις 10.30 το βράδυ του Σαββάτου στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία, η οποία μετά την επιδρομή των κουκουλοφόρων σχεδόν άδειασε καθώς οι θαμώνες των καταστημάτων έφυγαν φοβισμένοι.

Οι περίπου τριάντα άνδρες ήταν ντυμένοι στα μαύρα, οι περισσότεροι είχαν καλυμμένο το πρόσωπό τους, ενώ ορισμένοι κρατούσαν στα χέρια τους μεγάλα όπλα, πιθανότατα καλάσνικοφ.

Η εισβολή, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίε, έγινε από δύο ομάδες που έφτασαν στην πλατεία από διαφορετικές πλευρές και οι ένοπλοι έπιασαν δύο άτομα, τους φόρεσαν κουκούλα και τα πήραν φεύγοντας μαζί τους.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, το ένα άτομο που απήχθη βρισκόταν στο κέντρο της πλατείας και το άλλο στην πλευρά προς την οδό Θεμιστοκλέους.

Όμως, παρ\’ ότι το περιστατικό συνέβη παρουσία αρκετού κόσμου, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές κανείς δεν τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να το αναφέρει και ως το βράδυ της Κυριακής από την πλευρά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης δηλωνόταν πως δεν γνώριζαν τίποτα.

Άγνοια εξέφραζαν επίσης πηγές από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, οι οποίες δήλωναν στην Εφημερίδα των Συντακτών πως δεν έγινε επιχείρηση ούτε συλλήψεις ή προσαγωγές στην περιοχή.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook