Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν ελαφρά τραύματα και αποχώρησαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Με μια οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στον καταυλισμό τσιγγάνων όπου κατοικεί στην Πάτρα, συνελήφθη σήμερα ένας 27χρονος που φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι μία γυναίκα και να πυροβόλησε με καραμπίνα τον σύζυγό της ο οποίος έτρεξε να τη βοηθήσει.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 27χρονος διαπληκτίστηκε με την 35χρονη γυναίκα και της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι, τραυματίζοντάς την ελαφρά στο αριστερό της χέρι. Ο 33χρονος σύζυγός της είδε τι συνέβη και προσπάθησε να επιτεθεί στο δράστη, αλλά ο 27χρονος τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν ελαφρά τραύματα και αποχώρησαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο 27χρονος βρέθηκε στον καταυλισμό, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνες σωματικές βλάβες ενώ διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook