Η αποκορύφωση του θέματος παραμονής του Τίμου Καβακά στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά θα γίνει την Τετάρτη (18/5) το βράδυ στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Από τις δυο πλευρές σίγουρα υπάρχει η καλή διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας και μένει να φανεί αν θα υπάρξει ευτυχής κατάληξη.

Η διοίκηση της ομάδας είναι δεδομένο ότι είναι ευχαριστημένη από το νεαρό προπονητή, που αναμόρφωσε την ομάδα και από τελευταία στην βαθμολογία, που την ανέλαβε, την έφερε μέχρι και στην κορυφή λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος. Η μη είσοδος στην τριάδα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μετριάσει την φετινή προσπάθεια και την δουλειά που έγινε από τον Καβακά και τους παίκτες του.
Από την μεριά του και ο 38χρονος προπονητής έχει την επιθυμία να παραμείνει αρκεί να πάρει κάποιες εγγυήσεις, κάτι που είχε αναφέρει και στην τελευταία συνέντευξη τύπου της χρονιάς.

Φιλικό με Εργοτέλη

Στον Πλατανιά πέρα από το θέμα Καβακά υπάρχει στο προσκήνιο και το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Μάλεμε. Η αναμέτρηση με την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου θα ξεκινήσει στις 17.30 και αναμένεται με ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο προπονητής της ηρακλειώτικης ομάδας να θέλει να «τσεκάρει» και το Νίκο Κατσικοκέρη. Ο 23χρόνος επιθετικός του Πλατανιά αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του Νότιου Ομίλου της Football League 2 με 15 γκολ «μπαίνοντας» στο μάτι αρκετών ομάδων. Μάλιστα ο Καραγεωργίου είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για αυτόν στο περιθώριο του παιχνιδιού για τον πρώτο γύρο ανάμεσα σε Πλατανιά και Παναχαϊκή.
Το βράδυ μετά το φιλικό η διοίκηση του Πλατανιά θα παραθέσει τραπέζι στην ομάδα.

Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου η Γ.Σ.

Στον Πλατανιά βέβαια είναι εν αναμονή της γενικής συνέλευσης που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας και θα οριοθετηθούν οι στόχοι της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ακριβή ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμη αλλά θα πραγματοποιηθεί τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook