Στα πλαίσια της επιθυμίας του να καταρτιστεί ένας κανονισμός άρδευσης που θα εξυπηρετεί πλήρως τα συμφέροντα του Δήμου και παράλληλα θα καλύπτει στο έπακρον τις ανάγκες των παραγωγών, ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναράκης πραγματοποίησε συνάντηση με τους προέδρους των ΤΟΕΒ Γέργερης και Βασιλικών Ανωγείων, Πολύδωρα Αναστασάκη και Αγγελιδάκη Μανώλη αντίστοιχα.

Απευθυνόμενος ο κ. Σχοιναράκης στους δυο προέδρους ζήτησε την συνδρομή τους πάνω στο θέμα του κανονισμού άρδευσης, στηριζόμενος όπως τόνισε, στην πολύτιμη εμπειρία που έχουν αποκομίσει μέσα από την ενασχόλησή τους με τους ΤΟΕΒ.

Οι κ.κ. Αναστασάκης και Αγγελιδάκης με την σειρά τους κατέθεσαν κάποιες βελτιωτικές προτάσεις, οι οποίες, όπως επισήμαναν, προσφέρουν επιπλέον λύσεις στο θέμα της άρδευσης και καθιστούν τον κανονισμό πιο λειτουργικό.

Κατόπιν Δήμαρχος Γόρτυνας αφού ευχαρίστησε τους προέδρους για την βοήθεια τους, την οποία χαρακτήρισε πολύτιμη, ξεκαθάρισε πως σκοπός της δημοτικής αρχής είναι ο νέος κανονισμός άρδευσης να μετατραπεί σε ένα αναπτυξιακό εργαλείο για το Δήμο και τους παραγωγούς της περιοχής.

“Σκοπός της συνάντησης ήταν να φτιάξουμε έναν κανονισμό άρδευσης που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες του Δήμου μας και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών του. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους για την πολύτιμη συνεισφορά τους, καθώς οι επισημάνσεις και οι προτάσεις τους στο τελικό πλάνο, είναι καθοριστικές και αναμφίβολα θα συμβάλουν τα μέγιστα ώστε ο κανονισμός άρδευσης να αποκτήσει αναπτυξιακό χαρακτήρα.” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σχοιναράκης.

Από την μεριά του ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Γέργερης, κ. Πολύδωρος Αναστασάκης, χαρακτήρισε εποικοδομητική την συζήτηση που προηγήθηκε, δηλώνοντας παράλληλα την βεβαιότητά του πως ο νέος κανονισμός κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και θα αποδειχτεί λειτουργικός.

 “Ο κανονισμός κινείται σε πολύ καλό δρόμο και θα λειτουργήσει σωστά, εξυπηρετώντας τους πολίτες. Εμείς κάναμε τις προτάσεις μας για κάποιες αλλαγές που χρειαζόταν και με ευχαρίστηση είδαμε πως ο Δήμαρχος της αξιολόγησε θετικά, κρίνοντας πως θα βοηθήσουν.” ήταν τα λόγια του προέδρου του ΤΟΕΒ Γέργερης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook