Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, από την σύλληψη του 91χρονου γνωστού Χαλκιδέου, ο οποίος φέρεται να αποπλάνησε και να ασέλγησε σε 16χρονη κοπέλα, η οποία πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον Ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση, αποκαλύφθηκε προχθές (23/3) το απόγευμα, όταν η 16χρονη πήγε στην Ασφάλεια Χαλκίδας μαζί με την θεία της και την μητέρα της και κατήγγειλαν τον 91χρονο για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το Σάββατο 22 Μαρτίου και περί ώρα 19.00 με 21.00 το βράδυ, ο 91χρονος έβαλε στο σπίτι του την 16χρονη και αφού της προσέφερε χρηματική αμοιβή, προχώρησαν σε συνουσιασμό, κάτι που αποκάλυψε η ανήλικη το ίδιο βράδυ στην οικογένεια της. Η 16χρονη κοπέλα πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση.

Χθες το πρωί, αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, πήγαν στο σπίτι του 91χρονου, ο οποίος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ η Εισαγγελία διέταξε άμεση ιατροδικαστική εξέταση, όπου τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι η 16χρονη είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή εκείνο το βράδυ.

Ο 91χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και έκανε λόγο για σκευωρία, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη κοπέλα τον είχε ενοχλήσει πριν δύο χρόνια, ζητώντας του χρήματα για να προχωρήσουν σε σεξουαλικές περιπτύξεις, αλλά εκείνος όπως είπε αρνήθηκε και από τότε δεν την είχε ξαναδεί. Μάλιστα, ανέφερε ότι το απόγευμα του Σαββάτου βρισκόταν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ. Πρόκειται για γνωστό Χαλκιδέο, ο οποίος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, σύμφωνα με τα χαρτιά που κοινοποίησε. Τελικά οδηγήθηκε σήμερα στον Ανακριτή Χαλκίδας και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, (την απαγόρευση εξόδου από την χώρα) έως ότου γίνει το δικαστήριο.

Πηγή: eviazoom.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook