Οδυνηρή κατάληξη είχε η γνωριμία μέσω Facebook 21χρονης από τη Λεμεσό με 30χρονο, καθώς όπως κατήγγειλε η ίδια έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού από τον εν λόγω άνδρα.

Οι δυο τους φαίνεται να γνωρίστηκαν τον περασμένο Οκτώβρη στο διαδίκτυο και είχαν τακτικές συνομιλίες μέσω του chat στο Facebook. Περίπου έναν μήνα αργότερα, ο 30χρονος ζήτησε από τη νεαρή κοπέλα να συναντηθούν από κοντά και συμφώνησαν να βρεθούν σε σημείο κοντά στο σπίτι της 21χρονης.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία η καταγγέλλουσα, ο 30χρονος την παρέλαβε με το αυτοκίνητό του και την οδήγησε σε δωμάτιο ξενώνα στην περιοχή Γερμασόγειας. Εκεί δεν έχασε χρόνο να φανερώσει τις πραγματικές προθέσεις του και -όπως καταγγέλλεται- της επιτέθηκε, την έγδυσε και ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της. Στη συνέχεια, τη μετέφερε πίσω στο σπίτι της και εξαφανίστηκε.

Τα παραπάνω γεγονότα αποκάλυψε η 21χρονη προχθές σε άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος και κατόπιν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία. Ως αιτιολογία για την καθυστέρηση που επέδειξε για την καταγγελία του βιασμού, ανέφερε πως φοβόταν τις αντιδράσεις των γονιών της.

Ο 30χρονος ύποπτος αρνήθηκε στους ανακριτές όλες τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως η 21χρονη ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του με τη θέλησή της. Οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησής του τριών ημερών. Εναντίον του η Αστυνομία διερευνά τα αδικήματα απαγωγής και βιασμού.

newsit.gr