Ο πρόεδρος διεθνούς εταιρίας δημοσίων σχέσεων, που αντιπροσώπευε τον Δαλάι Λάμα και τον πρίγκηπας της Ουαλίας, αποφάσισε να χαρίσει την εταιρία του, αξίας 1 εκατ. στερλινών.

Ο λόγος για τον Βρετανό Simon Cohen που κατείχε την εταιρία Global Tolerance.

Ο 34χρονος αναμένεται να παραμείνει στην εταιρία για ένα ακόμα χρόνο για να καθοδηγήσει το τον διάδοχό του προσθέτοντας ότι η πρόσκληση για την κατάθεση αίτησης απόκτησης του ομίλου είναι \”ανοιχτή για όλους\”.

Σύμφωνα με το BBC, θα διαθέσει την επιχείρηση προκειμένου να αφιερωθεί στην οικογένειά του, διότι όπως είπε κατάλαβε ότι \”χάνει το νόημα της ζωής\” με το \”να γυρνάει τον πλανήτη με το τζετ\” ως επικεφαλής της Global Tolerance.

\”Προσφέρω το 95% των μετοχών μιας επιτυχημένης εταιρίας, αξίας μεταξύ 500 χιλ. και 1 εκατ. στερλινών. Με αυτή την έννοια, μπορείς να πεις ότι χαρίζω πολλά λεφτά. Αλλά έχω λίγο διαφορετική άποψη για την αξία.\”

Ο 34χρονος συνειδητοποίησε την ιδέα της δωρεάς κατά την διάρκεια επίσκεψής του στην Ινδία, όταν κατάλαβε ότι ενώ ο ίδιος γυρνούσε τον κόσμο ως επιχειρηματίας, \”έχανε\” την απόλαυση της περιόδου εγκυμοσύνης της γυναίκας τους.

Ο κ Cohen δήλωσε ότι αυτή την περίοδο γράφει ένα βιβλίο και επικεντρώνεται στην απόδοσή του ως πατέρας που μένει σπίτι με την οικογένειά του. \”Για μένα, αυτό αξίζει πάνω από ένα εκατομμύριο.\”

Αν και μόλις 34 ετών έχει καταφέρει να κάνει όπως λέει ο ίδιος \”κάποιες μικρές αποταμιεύσεις\” για να μπορέσει να ζήσει και ελπίζει να υπογράψει συμβόλαιο για την έκδοση του βιβλίου.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook