Την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, πέρασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης ο 24χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία του 51χρονου στο Αντισκάρι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος, αδελφός του 33χρονου ο οποίος έχει συλληφθεί για την ίδια υπόθεση, έφτασε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου τον περίμενε ο Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης κ. Παραβολιδάκης και παραδόθηκε.

Ωστόσο στους αστυνομικούς δήλωσε άγνοια για το περιστατικό και σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει ότι εδώ και περίπου δύο 24ωρα κρύβονταν σε σπίτια συγγενών του καθώς φοβόταν με όσα είχε ακούσει.

Σήμερα, με τον δικηγόρο του κ. Διονύση Βέρα, αποφάσισαν να παρουσιαστούν στο αστυνομικό τμήμα και ο 24χρονος να καταθέσει για το φονικό στο οποίο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο εμπλέκεται. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός φέρεται να δέχτηκε κλήση από τους συγκατηγορούμενούς του και μετέβη το μοιραίο βράδυ στο σημείο όπου είχε ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο με τον 51χρονο οδηγό για να \”ενισχύσει\” τους δράστες στον άγριο ξυλοδαρμό του άτυχου πατέρα που κατέληξε αιμόφυρτος από τα απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί απολογήθηκαν  στον Εισαγγελέα και μαζί με τους δύο συνήγορους τους απέδωσαν τη δολοφονία στην… κακιά στιγμή, ενώ χαρακτήρισαν το θάνατο του 51χρονου ατυχές γεγονός (δείτε εδώ)

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook