Ο Πλατανιάς δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για το όνειρο διεκδίκσης της ανόδου στην Football League έστω κι αν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.
Aπό οτι φαίνεται οι \”ερυθρόλευκοι\” δεν παρατάνε τα όπλα για ενδεχόμενη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες ώρες θα καταθέσουν διάβημα στην ΕΠΟ, κάνοντας γνωστό επί της ουσίας τις ενστάσεις τους για το ακέραιο της βαθμολογίας.
Ως γνωστόν η Ομοσπονδία μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να αποφανθεί οριστικά για τις αδειοδοτήσεις, μεταξύ άλλων και του ΟΦΗ, άρα δεν αποκλείεται να μελετήσει και τους φακέλους των ομάδων που συμμετέχουν στην Football League 2.
Ήδη πάντως από την Κυριακή (15/5) μετά και την τελευταία αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο έχουν γίνει γνωστές οι 4 ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι-οφ ανόδου, συνεπώς ο Πλατανιάς εκφράζει τις αντιρρήσεις του για τη γνησιότητα των ενημεροτήτων, που απέκτησαν τον Ιανουάριο ο Βύζας Μεγάρων και ο Ηρακλής Ψαχνών.
Οι πληροφορίες βέβαια στηρίζονται σε ανεπίσημες πηγές και σε ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν πως ακριβώς έχει το θέμα.
Θεωρητικά είναι από δύσκολο έως απίθανο να προκύψει αποτέλεσμα για τον Πλατανιά και να ανατραπεί τόσο πολύ η διαδικασία πραγματοποίησης των πλέι-οφ, με δεδομένο μάλιστα οτι η χανιώτικη ομάδα έχει προγραμματίσει ως τελευταία ημέρα προπονησής της την Παρασκευή 20 Μαΐου.
Από την άλλη, από την στιγμή που όπως φαίνεται ο Πλατανιάς δεν δείχνει διαθετιμένος να παρατήσει τα όπλα, σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον η κατάληξη που θα έχει το συγκεκριμένο ζήτημα…

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook