Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Παμμεσαρίτικοι Μαθητικοί αγώνες στίβου οι οποίοι διεξήχθησαν στο Δημοτικό στάδιο Μοιρών «Μανώλης Στεφανουδάκης», όπου ο Δήμος Φαιστού θέλοντας να αναδείξει τα αθλητικά ταλέντα της Μεσαράς, αλλά και να δώσει την δυνατότητα να αξιοποιηθούν οι αθλητικές υποδομές της περιοχής, διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο, μαθητικούς αγώνες στίβου, στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Οι αγώνες, αποτελούν πλέον θεσμό τα τελευταία χρόνια για την περιοχή, καθώς κάθε τέτοια μέρα, λαμβάνουν μέρος μαθητές από όλα τα σχολεία του Δήμου Φαιστού, αλλά και γειτονικών περιοχών οι οποίοι διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους κατά τη σχολική χρονιά που διανύουμε. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν στις εξέδρες του σταδίου παρακολουθώντας και ενισχύοντας τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν τους αγώνες ήταν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού κκ. Φασομυτάκης, Νικολιδάκης, Πρωτογεράκης και Μανιαδάκης, η Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μοιρών κ. Πετράκη, καθώς και μέλη του Δ.Σ. Φαιστού. Αξίζει να σημειωθεί, η σημαντική παρουσία μελών του σώματος Ε.Ε.Σ που παρείχαν υγειονομική κάλυψη σε όλη την διάρκεια των αγωνισμάτων, καθώς και των υπαλλήλων του Δήμου Φαιστού που συμμετείχαν την άψογη διοργάνωση.

Με την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων, ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στους νικητές κάθε κατηγορίας, ενώ όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, δίνοντας υποσχέσεις για καλύτερες , σε μια διοργάνωση που συνεισφέρει στην πολιτιστική αλλά και αθλητική ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής της Μεσαράς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook