Η ομάδα Αποφοίτων του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού του Θεάτρου της Ημέρας, με τη στήριξη του Συλλόγου Παιδαγωγών – Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης», διοργανώνουν την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 ένα τριήμερο εκδηλώσεων με θέμα «Η ανθρώπινη φύση της γυναίκας».

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πρωινές εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια και 3 διαφορετικές βραδινές παραστάσεις, στοn θεατρικό χώρο αίθουσα «Μ. Μανασσάκη» του Πανεπιστημίου Κρήτης (Βούτες Ηρακλείου).

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων, στις 21:00, θα παρουσιαστεί η πρώτη παράσταση με τίτλο «Γυναικών αντι-κάτοπτρα».

Το Σάββατο 10:30 – 14:30 θα μιλήσει η κα Γωγώ Φουντουλάκη, ψυχαναλύτρια, με θέμα «Γυναίκα ή Μητέρα» και θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις και Εργαστήρια με τον κο Λάκη Κουρετζή, παιδαγωγό, συγγραφέα, σκηνοθέτη, επίτιμο διδάκτορα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και βασικού Εμψυχωτή της ομάδας.

Το βράδυ στις 21:00 θα παιχτεί η δεύτερη παράσταση με τίτλο «Οι γυναίκες με τα κόκκινα». Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την κα Ειρήνη Παπαδημητρίου, αναπτυξιολόγο με θέμα «Το δέντρο της αντίληψης» και θα ακολουθήσουν τα Εργαστήρια με τον κο Λάκη Κουρετζή, ενώ το βράδυ θα παιχτεί η τρίτη παράσταση με τίτλο «Όταν το Θέατρο έπλασε τη γυναίκα».

Τα έσοδα θα διατεθούν στον «Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού».

Ημερήσια είσοδος 5 ευρώ. Πληροφορίες στο www.facebook.com/ΓΥΝ-ΕΚΕΙ-ΟΝ Project

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook