Εκ του Αννουσάκειου Ιδρύματος ανακοινώνεται ότι την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή (27&28 Μαρτίου) η Κινητή Ιατρική Μονάδα της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, επανδρωμένη με Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (Παιδίατρο, Παθολόγο, Καρδιολόγο, Φαρμακοποιό, Νοσηλεύτρια, κ.α.) θα επισκεφθούν περιοχές σε Κίσαμο & Σέλινο για δωρεάν εξέταση Μαθητών Σχολείων, ως και του τοπικού πληθυσμού.

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης θα επισκεφθούν τον Πλάτανο Κισάμου για εξέταση Μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου και των κατοίκων της περιοχής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως προσέλθουν στους χώρους του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου από ώρα 11.00π.μ. έως 15.00μ.μ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η κινητή Ιατρική Μονάδα θα επισκεφθεί το χωριό Ροδωπού για εξέταση του τοπικού πληθυσμού, από ώρα 17.30μ.μ. έως 21.00μ.μ. Την Παρασκευή 28 Μαρτίου, θα γίνει παράδοση Φαρμακευτικού υλικού στο Κοινωνικό Ιατρείο του Αννουσάκειου και εν συνεχεία η Ιατρική Μονάδα θα επισκεφθεί το Σέλινο.

Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής η Ιατρική Μονάδα θα επισκεφθεί την Κάντανο όπου και θα εξετάσει τους Μαθητές των Παιδικών Σταθμών, του Δημοτικού Σχολείου Καντάνου, ως και Γυμνασίου και ΕΠΑΛ Καντάνου.

Οι εξετάσεις του Μαθητικού πληθυσμού των Σχολείων της Καντάνου θα γίνουν στο Δημοτικό Σχολείο Καντάνου. Οι Παθολόγος και Καρδιολόγος θα ευρίσκονται στο Κέντρο Υγείας Καντάνου, όπου θα εξετάζουν κατοίκους της περιοχής.

Οι εξετάσεις θα γίνουν από ώρα 10.00π.μ. έως 15.00μ.μ. Η δράση αυτή γίνεται στα πλαίσια συνεργασίας του Αννουσάκειου Ιδρύματος-Θεραπευτηρίου της Ι.Μ. Κισάμου & Σελίνου με την Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το Καρέλλειο Ίδρυμα, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων.