Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης θα συμμετέχει με ενημερωτικό περίπτερο στη: 2η Παγκρήτια έκθεση: “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 – 31 Μαρτίου 2014, στο Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στελέχη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας θα ενημερώνουν τους επισκέπτες και φίλους της έκθεσης τόσο για τις δραστηριότητες του ΜΦΙΚ, τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα που αυτό υλοποιεί όσο και για τη φύση, το περιβάλλον και τη βιοποικιλότητα της Κρήτης με έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό (προβάλλοντας διαφάνειες και βίντεο από δραστηριότητες του ΜΦΙΚ).

Παράλληλα θα μοιράζεται δωρεάν έντυπο υλικό από δράσεις του Μουσείου ενώ όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να προμηθεύονται τη νέα έκδοσή του, «Κρήτη, μια ήπειρος σ΄ ένα νησί».

Το ΜΦΙΚ επίσης θα συμμετέχει με εκδήλωση στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, το Σάββατο 29/03/2014 στην ΑΙΘΟΥΣΑ (∆6) και ώρα 14.00-16:30.

Αναλυτικότερα: Εκδήλωση µε θέµα: «Η µοναδικότητα του κρητικού περιβάλλοντος» υπό την επιµέλεια του ΜΦΙΚ και του διευθυντή του Μουσείου, καθηγητή, κ. Μωυσή Μυλωνά.

• Μωυσής Μυλωνάς, Καθηγητής Παν/μιου Κρήτης (Εισαγωγή)
• ∆ρ. Αποστόλης Τριχάς, Ερευνητής ΜΦΙΚ, «Η µοναδικότητα της πανίδας της Κρήτης»
• Αβραµάκης Μανώλης, Βοτανικός Ερευνητής ΜΦΙΚ, «Η µοναδικότητα της χλωρίδας της Κρήτης»

Η έκθεση θα λειτουργεί Παρασκευή έως Κυριακή από τις 11:00 έως τις 21:00 και την Δευτέρα από 11:00 έως τις 19:00.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 3€ (Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α) Για παιδιά έως 12 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τηλ. Επικοινωνίας : 2810213318

Συνδιοργανωτής σε αυτό το μεγάλο γεγονός είναι η Περιφέρεια Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook