Άλλα δύο, ίσως και τρία εικοσιτετράωρα τεράστιας αγωνίας, αναμένεται να ζήσουν οι φίλοι του ΟΦΗ, καθώς, στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης, όσον αφορά στην έφεση που έχει καταθέσει η διοίκηση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας, δεν ανακοινώθηκε τίποτα, παρά μόνο, η επιτροπή ζήτησε δυο νέα υπομνήματα τα οποία, θα πρέπει να προστεθούν στον φάκελο μέχρι την Τετάρτη. 
Το θετικό κλίμα που βγήκε από διοικούντες αλλά και εξωδιοικητικούς, βγάζει ένα τόνο αισιοδοξίας, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ο φάκελος, σε γενικές γραμμές, μπορεί να βγάζει την ομάδα στα ανοικτά, ωστόσο όπως έχει γραφτεί κατά καιρούς στο Flashnews.gr, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι προϋπόθεσεις που υπάρχουν, για μία εταιρία βιώσιμη που δεν θα εξελιχθεί σε ένα νέο «Ηρακλή». 
Αίσθηση πάντως προκάλεσε η διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον εισηγητή της επιτροπής κ. Δημητρίου και στους εκπροσώπους του ΟΦΗ, οι οποία ζήτησαν την αποβολή του πρώτου από την διαδικασία, πράγμα που το πέτυχαν, κατηγορώντας τον κ. Δημητρίου για απόκρυψη στοιχείων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook