Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Νίκος Γιαλιτάκης επισκέφτηκε το Σχολικό Συγκρότημα της Παλιάς Ακαδημίας και το 14ο Δημοτικό Σχολείο του Πόρου, με τον Πρόεδρο της 2ης Δημοτικής Ενότητας κ. Γιώργο Τσίγκο και τον κ.Δρόσο Βασιλειάδη, προκειμένου να δουν και να ενημερωθούν από κοντά για την εξέλιξη των εργασιών αναβάθμισης των εξωτερικών χώρων που πραγματοποιούνται. 
Συγκεκριμένα υλοποιούνται εργασίες επιδιόρθωσης επιχρισμάτων, όπου απαιτείται, και συνολικός ελαιοχρωματισμός των κτιρίων. 
Πρόκειται για δυο από τα παλαιότερα και ιστορικότερα σχολεία του Δήμου μας, που φοιτούν περίπου 600 μαθητές της πόλης μας.
Και το εν λόγω έργο χρηματοδοτήθηκε από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ του Δήμου Ηρακλείου.
Στις επίσκεψη τους τα στελέχη του Δήμου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους Διευθυντές και Εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων και ο κ. Γιαλιτάκης τους ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία, στην προσπάθεια επίλυσης όλων των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα. 
Επίσης τους ζήτησε την κατανόησή τους για την όποια όχληση λόγω των απαιτούμενων εργασιών που υλοποιούνται.
Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Νέας Γενιάς τόνισε ότι :
« Όπως ήδη έχετε διαπιστώσει, η Σχολική Στέγη αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, γι’ αυτό και οι παρεμβάσεις μας είναι αδιάκοπες. Σε δύσκολες περιόδους καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε, τόσο οι μαθητές μας, όσο και οι εκπαιδευτικοί να μπορούν με ασφάλεια να συνεχίζουν ανεμπόδιστοι το εκπαιδευτικό τους έργο ». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook