Η 39χρονη Sally Peach από τη Βρετανία έζησε μια σπάνια εμπειρία. Έγινε τον Ιανουάριο του 2013 μητέρα για τέταρτη φορά και εννέα εβδομάδες αργότερα έγινε και γιαγιά, καθώς η μεγαλύτερή κόρη της έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Την ώρα που περίμενα στην κλινική για να κάνω των υπέρηχο των 12 εβδομάδων και ενώ το μυαλό μου ήταν γεμάτο από ανησυχία για το μωρό μου χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν η κόρη μου. Μού είπε πως ήταν έγκυος, έκλαψα από χαρά. Ήμουν ταυτόχρονα μια μέλλουσα μαμά- ξανά- και μια μέλλουσα γιαγιά, για πρώτη φορά», λέει η Sally στη Daily Mail.

Τα νέα ήταν συγκινητικά για δύο λόγους, αφενός ήταν η ίδια η εγκυμοσύνη αφετέρου το πόσο αναπάντεχη ήταν, καθώς οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει την 18χρονη Olivia πως δεν θα μπορέσει να συλλάβει φυσιολογικά λόγω μιας γυναικολογικής πάθησης.

Με αυτό το δεδομένο η Sally δεν ήξερε πώς να πει στην κόρη της πως η ίδια περίμενε το τέταρτο παιδί της. «Όταν της το πρωτοείπα έβαλε τα κλάματα, μετά από λίγο με συνεχάρη. Ράγισε η καρδιά μου», προσθέτει η 39χρονη.

«Δεν ήταν όλα εύκολα», αφηγείται. «Υπήρξαν στιγμές που ντράπηκα, τι θα σκεφτόταν ο κόσμος που μάνα και κόρη κυοφορούσαμε την ίδια περίοδο; Μετά δεν ήξερα πώς θα ανταπεξέλθω και στους δύο ρόλους που θα αναλάμβανα σχεδόν ταυτόχρονα, της μαμάς και της γιαγιάς. Η Olivia θα ήθελε τη βοήθειά μου και την καθοδήγησή μου αλλά πώς θα τα έκανα όλα μαζί; Υπήρχαν και πρακτικά ζητήματα, μέναμε ακόμα στο ίδιο σπίτι, είναι πολύ δύσκολη η συμβίωση για δύο εγκυμονούσες, ειδικά προς το τέλος που είχαμε πια κουραστεί και ανυπομονούσαμε να γεννήσουμε. Ευτυχώς μια εβδομάδα πριν γεννήσω η Olivia μετακόμισε με τον άνδρα της και όλα βελτιώθηκαν μεταξύ μας».

Η Sally γέννησε τον Luca τον Ιανουάριο του 2013. Εννέα εβδομάδες αργότερα επέστρεψε στο μαιευτήριο για να δει την κόρη της να γίνεται μητέρα. Ο μικρός Morgan ήταν το πρώτο της εγγόνι.

Τα δύο αγοράκια βαφτίστηκαν την ίδια μέρα και πολλοί νομίζουν πως είναι δίδυμα, παρότι είναι στην πραγματικότητα θείος και ανιψιός.

Δείτε τις φωτογραφίες

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook