Έως την ερχόμενη Δευτέρα 31 Μαρτίου μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να καλέσουν στο 2810-229229 και να δηλώσουν συμμετοχή στον 16ο Παγκρήτιο Φωνητικό Διαγωνισμό, αφού στις αρχές του επόμενου μήνα θα πραγματοποιηθεί casting για να επιλεγούν οι ικανότεροι που θα συμμετέχουν στον προκριματικό ο οποίος θα γίνει μέσα στον Απρίλιο σε μεγάλο χώρο στο Ηράκλειο. Από τον προκριματικό θα επιλεγούν οι 18 υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στον Τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Παγκρήτιος Φωνητικός Διαγωνισμός, δίνει για άλλη μια χρονιά την ευκαιρία σε νέους και νέες από όλη την Κρήτη με φωνητικά προσόντα και αγάπη για το τραγούδι, να διακριθούν και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του τραγουδιού και της μουσικής.

Αξιοποιώντας τη δημόσια προβολή αλλά και την εμπειρία που παρέχει ο διαγωνισμός, πολλοί από τους διακριθέντες των προηγούμενων χρόνων εργάζονται σήμερα ως επαγγελματίες τραγουδιστές.

Η εταιρία παραγωγής Cretanart productions, εκτός από ένα διετές επαγγελματικό συμβόλαιο που προσφέρει στους διακριθέντες, παρακολουθεί και στηρίζει εκείνους που διαθέτουν προσόντα και διάθεση να ασχοληθούν με το τραγούδι.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείτε με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει με τη συμμετοχή τους να δηλώσουν 2 τραγούδια της επιλογής τους με τα οποία επιθυμούν να διαγωνιστούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook