Έπρεπε να έρθει από τον πάγκο ο Αλεξάνταρ Κατάι για να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού του Πλατανιά με τον Λεβαδειακό και να οδηγήσει σε μια σπουδαία νίκη τη Χανιώτικη ομάδα, που παρέμεινε \”ζωντανή\” στη \”μάχη\” της παραμονής, την ίδια ώρα που η Βέροια ξανά με διαιτητική εύνοια κέρδιζε με 3-2 τη Ξάνθη.
Ο ακίνδυνος επιθετικά Λεβαδειακός στη μοναδική του επικίνδυνη στιγμή έφτασε κοντά στο 0-1 με τον Μάντζιο στο 13\’ να \”σημαδεύει\” το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή αλλά απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ. Στο 35\’ ο Αναστασιάδης, που άφησε στον πάγκο Τόρες, Τέτε, Κατάι, έριξε στο ματς τον Σέρβο και έμελλε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Στο 39\’ με ιδανική εκτέλεση φάουλο Κατάι άνοιξε το σκορ και έστειλε με προβάδισμα στ\’ αποδυτήρια την ομάδα.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε με τον Πλατανιά να έχει την υπεροχή και τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να κρατήσει μακριά από την εστία του Στρατηλάτη τους αντιπάλους του. Στο 67\’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καζναφέρης, αλλά παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα οι \”ερυθρόλευκοι\” έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 71\’ με τον Κατάι και πάλι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αυτή τη φορά με κεφαλιά από ιδανική σέντρα του Μενδρινού. 
Μόνο στο 88\’ με τον Γιάντση απείλησε ο Λεβαδειακός, που δικαιολόγησε απόλυτα το γεγονός ότι πριν από το ματς μετρούσε 14 ήττες (και 1 ισοπαλία με Άρη) σε 15 εκτός έδρας παιχνίδια.
MVP του αγώνα ψηφίστηκε δικαιολογημένα ο Κατάι.

Φάσεις-γκολ

2’ Ο Μενδρινός άλλαξε τη μπάλα με τον Γιαχία και το σουτ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 
8’ Φάουλ του Κονέ, ο Χαραλάμπους προλαβαίνει την έξοδο του Γιωργαλλίδη, αλλά η μπάλα από την κεφαλιά του φεύγει ψηλά πάνω από την εστία. 
11’ Σουτ του Αγκιλέρα ψηλά πάνω από την εστία. 
13’ Ιδανική μπαλιά του Μάρτινς στον Μάντζιο, που με εξαιρετικό «σκαφτό» πλασέ προσπάθησε να «νικήσει» τον Γιωργαλλίδη, με τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι. 
15’ Ο Δημήτρης πάσαρε στον Καζναφέρη, το δυνατό σουτ του οποίου κατέληξε εκτός εστίας. 
30’ Από διώξιμο του Μουλόπουλου και… κόντρα στον ρέφερι Σιδηρόπουλο η μπάλα στρώθηκε στον Αγκιλέρα, που σούταρε, για να μπλοκάρει ο Στρατηλάτης. 
39’ ΓΚΟΛ: Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς ο Κατάι με ιδανική εκτέλεση φάουλ ανοίγει το σκορ (1-0). 
54’ Σουτ του Κατάι αποκρούει με δυσκολία ο Στρατηλάτης και διώχνει στη συνέχεια ο Γεωργίου τη μπάλα. 
67’ ΚΟΚΚΙΝΗ: Για μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου ο Καζναφέρης αντικρίζει την 2η κίτρινη του ρέφερι Σιδηρόπουλου. 
70’ Σουτ του Βλαχοδήμου κοντράρει στον Μουλόπουλο και καταλήγει πάνω από την εστία του Στρατηλάτη. 
71’ ΓΚΟΛ: Ιδανική σέντρα του Μενδρινού κεφαλιά του Κατάι και 2-0.
77’ Σουτ του Μενδρινού στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Γιαχία αλλά την έστειλε με κεφαλιά ψηλά πάνω από την εστία. 
88’ Σέντρα του Χαραλάμπους ο Γιωργαλλίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα, που έφτασε στον Γιάντση, το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)-Βλάσσης (Λασιθίου)
Κίτρινες: Πετράτσι (22’), Καζναφέρης (55’), Ινκούμ (64’), Καζναφέρης (67’), Κώτσιος (72’), Φερνάντες (74’), Γεωργίου (89’)
Κόκκινη: Καζναφέρης (67’)
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Φερνάντες, Γιαχία, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Καζναφέρης, Βλαχοδήμος (73’ Τέτε), Μπέλιτς (35’ Κατάι), Μενδρινός, Σιαλμάς (52’ Τόρες).
Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος (72’ Μιλοσάβλιεβ), Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Γεωργίου, Πετράτσι, Μάρτινς (46’ Γιάντσης), Κονέ, Βαρέλα (59’ Βούκτσεβιτς), Μάντζιος.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook